پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ خرداد ۱۳۹۰، ۹:۵۵

موید به مهر خبر داد:

فاز اول ورزشگاه میانرود تا پایان سال جاری قابل استفاده است

فاز اول ورزشگاه میانرود تا پایان سال جاری قابل استفاده است

شیراز - خبرگزاری مهر: سرپرست تربیت بدنی استان فارس گفت: با توجه به فعالیتهای گسترده فاز اول ورزشگاه میانرود شیراز تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

تورج موید در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت ورزشگاه میانرود شیراز افزود: فعالیتها در این ورزشگاه به صورت منطقی در حال انجام است و امیدواریم اولین مسابقه فوتبال در این ورزشگاه را تا پایان سال جاری برگزار کنیم.

وی ادامه داد: جایگاه ویژه و زمین چمن در حال کار شدن است و محوطه سازی نیز پیگیری می شود و همچنین حفر چاه عمیق نیز در دستور کار قرار گرفته است.

سرپرست تربیت بدنی استان فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه سرانه ورزش استان فارس نسبت به گذشته روبه بهبودی است، افزود: از اول خرداد ماه بحث بازدید شهرستانها را در دستور کار خود قرار داده و اعتبارتی را جهت تکمیل و تجهیز پروژه های ورزشی شهرستانها نیز در نظر گرفته شده که با این وضعیت سرانه ورزشی استان رو به افزایش است.

موید تصریح کرد: سرانه ورزش استان فارس برای هر نفر بالای 60 سانت است که البته برای رسیدن به استاندارد یک متر باید تلاش خود را افزایش دهیم.

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سئوالی در خصوص فروش تیم فوتبال پیام مخابرات استان فارس نیز تاکید کرد: اولویت اول ما نگهداشتن این تیم با نام پیام مخابرات فارس است و در این راه جلساتی را برگزار خواهیم کرد ولی در نهایت اگر نیز چنین نشد به طور یقین سهمیه تیم را در استان نگه خواهیم داشت.

سرپرست تربیت بدنی استان تاکید کرد: استان فارس در ورزش کشور دارای جایگاه مناسبی است و باید به گونه ای رفتار کنیم که این جایگاه هر روز در ورزش کشور چشمگیرتر از قبل شود که در این راستا نقش تیمهای مختلف ورزشی استان فارس پر رنگ است.

کد خبر 1334994

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha