پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ خرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۱۲

خشنود خبر داد:

پیش بینی تولید بیش از 13 میلیون تن گندم در استانهای مختلف

پیش بینی تولید بیش از 13 میلیون تن گندم در استانهای مختلف

دامغان - خبرگزاری مهر: معاون امور بهبود تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی تولید گندم در سال جاری در کشور را 13 میلیون و 500 هزار تن برآورد کرد و گفت: تاکنون بیش از دو میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خلیلی خشنود ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در دامغان گفت: توسعه سامانه های نوین آبیاری، تجهیز و نوسازی اراضی، مکانیزه کردن تولید از طریق توسعه مکانیزاسیون با محوریت شرکت های خدماتی را از برنامه های امسال است.

وی افزود: در سال 90 علاوه بر اعتبارات دولتی، 13 هزار میلیارد ریال از طریق شورای عالی آب به امر توسعه سامانه های آبیاری اختصاص یافته است.

به گفته وی، تا سقف 85 درصد هزینه توسعه سیستم ها به صورت بلاعوض و 15 درصد بقیه از سوی بهره بردار تامین می شود.

خشنود توسعه باغات و اصلاح باغات را از دیگر برنامه های امسال بیان کرد و گفت: اصلاح و تجهیز یک میلیون هکتار باغ در برنامه دو سال آینده این وزارت خانه قرار دارد که شامل 470 هزار هکتار توسعه باغها و بیش از 500 هزار هکتار اصلاح و جایگزینی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی به وجود دو میلیون و 600 هزار هکتار باغ در کشور اشاره کرد و گفت: تولیدات باغی مشتمل بر 16 میلیون تن است و در سال 90 پیش بینی شده است که یک میلیون و 500 هزار تن به حجم تولیدات افزوده شود.

معاون امور بهبود تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی افزایش حجم تولید محصولات کشاورزی در سال زراعی آینده به 117 میلیون تن را از اهداف این وزارت خانه عنوان کرد و ادامه داد: در سال 89 بیش از 107 میلیون تن محصول زراعی و باغی در کشور تولید شده است که امسال افزایش 10 میلیون تنی در برنامه است.
کد خبر 1335425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha