۲۵ خرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۱۱

در سهند/

پنج هزار واحد مسکن مهر تا 15 تیرماه امسال افتتاح می شود

پنج هزار واحد مسکن مهر تا 15 تیرماه امسال افتتاح می شود

تبریز - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی از افتتاح پنج هزار واحد مسکن مهر تا 15 تیرماه سالجاری در شهر جدید سهند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد علیرضا بیگی در جلسه شورای مسکن آذربایجان شرقی افزود: با استقرار این پنج هزار واحد پیش بینی می شود جمعیتی برابر با 20 هزار نفر تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در این شهر مستقر شود.

بیگی پیگیری ایجاد ساختار سازمانی مناسب را عاملی مهم در روند احداث شهرهای جدید و مسکن مهر دانست و اظهار داشت: شهرهای نو بنیادی مانند شهر جدید سهند علاوه بر توسعه مدیریت شهری باید ساختار سازمانی را نیز مورد توجه قرار دهند.

وی مسئولیت پذیری دستگاه های دیگر شهر جدید سهند را دیگر عامل مهم در توسعه مسکن مهر دانسته و گفت: این شهر باید از تمامی جهات از جمله امکانات بهداشتی و درمانی، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و سایر موارد، آمادگی پذیرش یکباره جمعیتی این چنین را داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: با توجه به زمانبندی اعلام شده، مراحل تحقق فازهای بعدی به زودی اجرا شده و در عین حال از دستگاه های اجرایی درخواست داریم در روند اجرایی این واحدها استانداردها را رعایت کرده و هیچ گونه کاستی و سهل انگاری را شاهد نباشیم.

بیگی احداث این واحدها را مختص فرمانداری اسکو ندانست و بیان کرد: فرمانداری اسکو به تنهایی نمی تواند مدیریت تمام امور این شهر جدید و شهرستان اسکو را انجام دهد بنابراین معاونت عمرانی استانداری در خصوص تعیین نماینده استانداری برای نظارت بر امور اجرایی شهر جدید سهند اقدام کرده و تعریف ساز و کارهای مناسب برای اداره این شهر از وزارت کشور پیگیری می شود.

وی با اشاره به تکمیل سایت 54 هکتاری گفت: نهادهای مسئول باید اقداماتی چون مبلمان شهری، امور خدماتی و ایجاد فضاهای عمومی را برای تکمیل امکانات این شهر با جدیت پیگیری کنند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین با انتقاد از روند کند موجود در احداث هزار واحد از مسکن مهر شهر سهند توسط انبوه سازان و شرکت های خصوصی گفت: نواقص این واحدها نیز باید با سرعت رفع شده و واحدهای مسکن مهر در زمان مقرر به بهره برداری برسد.

در این جلسه سایر دستگاه های اجرایی نیز گزارشی از عملکرد خود در روند اجرای طرح های مرتبط با مسکن مهر ارائه دادند.

کد خبر 1336059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha