پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۳۹

گلچوب خبر داد:

تولید 180 هزار تن شلیل و هلو در مازندران

تولید 180 هزار تن شلیل و هلو در مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی مازندران گفت: میزان تولیدات شلیل و هلو در استان از مرز 180 هزار تن فراتر رفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی گلچوب بعد از ظهر شنبه در جلسه کمیته تخصصی صادرات مازندران در ساری افزود: این محصولات به دلیل کیفیت و واریته های متفاوت آن دارای متقاضیانی در کشورهای مختلف است.

وی با اشاره به رایزنی های انجام شده با کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: به دلیل ماندگاری کوتاه مدت این محصولات و با توجه به استقبال خوب کشورهای عربی، بهترین روش جهت ارسال به موقع این میوه ها از طریق حمل و نقل هوایی میسر است.
 
معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی مازندران تصریح کرد: در جهت حمایت از صادرکنندگان محصولات باغی مازندران رایزنی های موثری با شرکت های هوایی صورت پذیرفته است.
 
گلچوب گفت: مقرر شد از ظرفیتهای پروازی به این کشورها در استان استفاده شود.
 
وی با بیان اینکه تسهیلاتی برای خریداران و ذخیره کنندگان هلو و شلیل مازندران در سال جاری در نظر گرفته شده است افزود: تسهیلات قابل توجهی در جهت حمایت صادرات این محصولات به صادرکنندگان اختصاص می یابد.
 
وی افزود: در صورت حمل سریع هلو و شلیل با ماشین هایی که دارای امکانات سردخانه ای هستند زمینه های لازم جهت صادرات این محصول به کشورهای دیگر به خصوص کشورهای حاشیه دریای خزر از سوی سازمان بازرگانی فراهم می شود.
 
وی افزود: جهادکشاورزی با همکاری مراکز تحقیقاتی و تشکیلات بخش خصوصی در جهت بالا بردن دانش کشاورزان در خصوص کاشت و ارتقای واریته های مختلف محصولات باغی اطلاعات کافی را در اختیار آنان قرار دهد.
 
گلچوب افزود: این امر موجب بالا رفتن سطح کیفی، درآمد و رغبت کشاورزان در تولید این محصولات است.
 
وی اظهار داشت: عدم اطلاع کامل تولیدکنندگان از نحوه نگهداری میوه و هرس به موقع درخت در زمان داشت، سبب کاهش کیفیت این محصول و وارد آمدن ضرر و زیان به آنها می شود.
 
معاون توسعه تجارت خارجی بازرگانی مازندران یادآور شد: باید وضعیت تولید هلو و شلیل را از لحاظ کمیت و کیفیت به خصوص بسته بندی در استان ارتقاء دهیم و سازمان بازرگانی آمادگی لازم جهت توسعه صنایع بسته بندی و زیرساختهای این بخش دارد.
کد خبر 1338083

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha