به گزارش خبر گزاري مهر، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار اعضاي شوراي مـركـزي و دستاندركاران ستاد برگـزاري نمـاز جـمعـه تهران تاكيد كرد : حضـور مردم در نماز جـمعـه يكـي از نشـانـه هـاي وفاداري به نظام و اسلام است و همين عامـل موجب حسادت و خصومت برخي جريانها با ايـن جايگاه است.
هاشمي رفسنجاني با گـلايـه از نحوه انعكاس خطبه هاي نماز جمعه در برخـي نشريات جستجو براي پيدا كردن نقطه ضعفي در سخنان خطيبان جمعه و برجـستـه كـردن و انعكاس آن را توسط عدهاي خاص به دور از فرهنگ نقدو انتقاد دانست و گفـت : ائمـه جمعه بايد با رعايت ملاحظات نهايـت دقـت را در ارائه سخنان خود به كـار ببـرنـد و سخنان خود را با مسائل روز داخلـي و بيـن المللي منطبق كنند. .
وي با اشاره به ايـنكـه دشمن براي ضربه زدن به آرمان هـاي انقـلاب در پي يافتن نقاط مـوثـر اسـت تصريح كرد : دشمنان نقش ولايت فقيه و تـاثيـر آن را در اداره كشور به خوبي درك كرده و به هـميـن علت حملات خود را بر آن متمركز كردهاند و در پي آنند تا ولايت فقيه را نزد مردم به ويژه نسل جوان تضعيف كنند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با مقايسه بين اوضاع كنوني عراق باكشورمان در ابتداي انقلاب اسلامي گفت : پس از پيروزي انقلاب ، ارتش، پليس و بسياري ادارات ضعيف شـده بود ولي حضور حضرت امـام "ره" و تبـعيـت مردم از ولايت فقيه موجب شد تا اوضـاع بـه سرعت به كنترل در آيد و مشكلات برطرف شود.
وي افزود : اما در عراق پس از خلـع صـدام از قدرت اوضاع روز به روز نابسامان تـر مي شود و مقامات آمريكايي در عراق نيز در برقراري نظم وكنترل اوضـاع در ايـن كشـور ناتوان هستند. .
مقصودي رئيس ستاد برگزاري نمازجمعه تهران در اين ديدار در گزارشي گفت: تاكنون 1245 بار نماز پر فريضه برپا شده است كه 233 نمازجمعه به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامي اقامه شده است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار اعضاي ستاد برگـزاري نمـاز جـمعـه تهران :
حضـور مردم در نماز جـمعـه از نشـانـه هـاي وفاداري به نظام و اسلام است

حجت الاسلام والمسلمين هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: جرياني مرموز تلاش مي كند نماز جمعه را از عظمت و نفوذ بيندازد.
نظر شما