به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر یوسف نژاد در مراسم تودیع فرماندار و معارفه سرپرست فرمانداری ساری در سالن اجتماعات معاونت برنامه ریزی استانداری مازندران افزود: فرماندار ساری در دوران فعالیت پنج ساله خود در ساری پرتلاش و کوشا بوده است.

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فرمانداری ساری در سالهای اخیر دارای کمترین حواشی بوده است، اظهار داشت: فرمانداری ساری نباید دچار مسائل حاشیه ای شود.
وی اظهار داشت: تعامل با نمایندگان و مدیران ادارات باید شاخصه سرپرست فرمانداری ساری باشد.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کم مسئله ترین و کم حاشیه ای ترین فرمانداری در استان فرمانداری ساری بوده است، تصریح کرد: دغدغه مدیر شهرستان باید رفع مطالبات مردم باشد.
یوسف نژاد با بیان اینکه سرپرست جدید فرمانداری ساری انسانی سالم و شایسته است افزود: باید مدیریت ارشد استان در اسرع وقت نسبت به انتصاب فرماندار مرکز استان اقدام کند.
محمد علی پیشنمازی، سرپرست جدید فرمانداری ساری نیز با اشاره به اینکه اولویت دادن مقولات توسعه ای به مرکز استان بر هیچ کس و مسئولی پوشیده نیست افزود: مادامی که در مسند فرمانداری ساری هستم سعی در توسعه متوازن و اثرگذار برای مرکز استان خواهم بود.
وی با بیان اینکه به صورت موقت در خدمت مردم مرکز استان هستم در عین حال از استاندار مازندران می خواهم به واسطه اهمیت مقوله انتخابات و موضوعات پیش روی استان، نسبت به معرفی فرماندار دائمی مرکز استان همت گمارد.
مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری مازندران با اشاره به اینکه خدمت در نظام جمهوری اسلامی امری مقدس است اظهار داشت: امنیت و آرامش برای مردم از طریق رفاه و مودت تامین خواهد شد.
در این مراسم با قدردانی از زحمات منصور علی زارعی در طول دوران تصدی پنجساله فعالیت وی بر مسند فرمانداری، محمد علی پیشنمازی مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری مازندران با حفظ سمت به عنوان سرپرست فرمانداری ساری منصوب شد.
کد خبر 1338309
نظر شما