پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۵۹

سرهنگ پور رضا قلی:

کلاهبردار حرفه ای در کرمان دستگیر شد

کلاهبردار حرفه ای در کرمان دستگیر شد

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس آگاهی کرمان از دستگیری یک کلاهبردار حرفه ای در این استان خبر داد.

سرهنگ هوشنگ پور رضا قلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک کلاهبردار حرفه ای که با پنج اسم مستعار اقدام به کلاهبرداری می کرد دستگیر شد.

پور رضا قلی گفت: این متهم از کلاهبردان حرفه ای است و در شهرهای مختلف با جعل مدارک و استفاده از اسامی جعلی خود را باغدار معرفی کرده و بعد از اخذ مبلغ مورد نظر متواری میشد.

وی با اشاره به اینکه این متهم به چندین فقره کلاهبرداری میلیونی اعتراف کرده ابراز داشت: به منظور کشف سایر کلاهبرداری های احتمالی اقدامات لازم را انجام داده و عکس فرد مذکور را به پلیس ناجا ارسال کرده ایم.

این مسئول گفت: با شکایت یک شهروند در خصوص کلاهبرداری 250 میلیون ریالی این کلاهبردار تحت پیگرد پلیس قرار گرفت و با شناسایی محل سکونت متهم و هماهنگی دستگاه قضایی دستگیر شد.

وی با بیان اینکه این فرد با قرار سه میلیارد ریالی روانه زندان شد اظهار داشت: سرقت مسلحانه، آدم ربائی، کلاهبرداری همکاری با قاچاقچیان مواد مخدر از جمله سوابق و اعترافات این کلاهبردار حرفه ای است.

کد خبر 1339480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha