پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آذر ۱۳۸۳، ۱۷:۴۹

فرمانده بسيج كرج :

بسيج عامل ناكامي دشمنان اسلام است

فرمانده سپاه پاسداران ناحيه كرج گفت: حضور فعال بسيجيان در تمام عرصه ها موجب ناكامي دشمنان اسلام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سياسي مهر، سردار عزيز اكبريان در گردهمايي گردان هاي عاشورا و الزهراي شهرستان كرج افزود: بسيجيان همواره منجر به حفظ اقتدار ملي ايران در همه عرصه ها بوده اند و در زمان جنگ تحميلي نيز با هدف حفظ تماميت ارضي كشور و ارزش هاي نظام اسلامي جانفشاني و ايثار گري هاي فراوان نموده اند.

وي خاطر نشان كرد: در حال حاضر نيز نيروهاي بسيجي برخواسته از ملت همچنان با تفكر حفظ كشور از گزند دشمن در صحنه ها حضور دارند.

اكبريان يادآورشد: تقويت نمادي مانند بسيج مي تواند بستر حضور مردم در عرصه هاي مختلف فرهنگي و اجتماعي را هموار كند.

در همايش نيروهاي بسيجي شهرستان كرج بيش از 15 هزار بسيجي عضو گردان هاي عاضورا و الزهرا (س) شركت داشتند.

کد خبر 133950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha