به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا سیف مسئول بسیج اساتید تهران بزرگ روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران که در دفتر مرکزی این سازمان برگزار شد با اشاره به برگزاری همایش تقدیر از اساتید بسیجی گفت: در این همایش از اساتیدی که به صورت فعال در حوزه های علمی و پژوهشی فعالیت کردهاند تقدیر میکنیم.
وی در ادامه صبغه فرهنگی را یکی از عوامل مهم در انتخاب اساتید بسیجی دانست و افزود: بر این باوریم که باید علم و ایمان در یک راستا و در کنار هم قرار گیرند به همین دلیل اساتیدی که در این دو حوزه فعال بودند را به عنوان اساتید برتر انتخاب کردیم و در همایشی که فردا برگزار می شود از آنها تقدیر می کنیم.
سیف گفت: از 32 دانشگاه اساتید برتر را انتخاب کرده ایم، البته در برخی از دانشگاه ها اساتید نتوانستند امتیاز لازم را به دست آورند و این به منزله عدم فعالیت آن استاد نیست.
مشاور رئیس دانشگاه تهران، مراسم تجلیل از اساتید بسیجی را در راستای تحقق پیشرفت و عدالت در جامعه علمی دانست و افزود: از آنجا که دهه چهارم انقلاب به عنوان دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شده است بسیج اساتید در صدد است از تلاش ها و زحمات اساتید بسیجی تقدیر کنند.
وی ضمن تقدیر از فعالیت اساتید بسیجی گفت: خوشبختانه تا کنون فعالیت های بسیار خوبی از سوی اساتید بسیجی صورت گرفته است که در این راستا می توان به تشکیل کنگره بحرین در دانشگاه تهران اشاره کرد، این کنگره با استقبال وزارت امور خارجه روبرو شد .
سیف در ادامه خطاب به خبرنگاران گفت: انتظار داریم اصحاب رسانه پژوهش ها و مطالعات اساتید را منتشر کنند.
نظر شما