پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۴۷

تحولات همسایگان شرقی/

استفاده ابزاری طالبان افغانستان از زنان / 14 کشته و زخمی در انفجار کویته

استفاده ابزاری طالبان افغانستان از زنان / 14 کشته و زخمی در انفجار کویته

اقدام طالبان در اجبار زنان افغان به انجام حملات انتحاری و کشته و زخمی شدن 14 نفر بر اثر انفجار در نزدیکی یک دانشگاه دختران در کویته از جمله تحولات همسایگان شرقی کشورمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پلیس کویته اعلام کرد این حمله تروریستی با استفاده از یک خودروی بمبگذاری شده که نزدیک به یک دانشگاه دختران پارک شده بود، رخ داده است.

هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این انفجار را که دو کشته و 12 زخمی به جا گذاشته، به عهده نگرفته است. به گفته یک مقام پلیس کویته به عنوان مرکز ایالت بلوچستان هر از گاهی شاهد اقدامات تروریستی گروههای ملی گرا است که خواهان سهم بیشتر در منابع طبیعی هستند با این حال وقوع حمله تروریستی با خودروی بمبگذاری شده اقدامی جدید است.
 
امروز همچنین هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی به یک خودرو و یک خانه در مناطق قبیله ای نزدیک به مرز افغانستان حمله کردند که در اثر آن هفت نفر کشته شدند.
 
گفتنی است حملات ارتش آمریکا به پاکستان با وجود انتقادهای اسلام آباد که به ویژه پس از عملیات کشتن بن لادن شدت گرفته همچنان ادامه دارد. 
 
شینهوا نیز گزارش داد شبه نظامیان طالبان برای حملات تروریستی و درگیری نظامی در افغانستان از زنان استفاده ابزاری می کنند.
 
ژنرال "جوزف بلوتز" سخنگوی فرماندهی نیروهای کمک به امنیت افغانستان (ایساف) با بیان این مطلب هشدار داد: استفاده طالبان از زنان اقدامی جدید بوده و به دلیل قابلیت آنان برای نزدیک شدن به اهداف مورد حمله، نگران کننده است.
 
این در حالی است که در یک سال گذشته سه حمله انتحاری در افغانستان توسط عاملان زن انجام شده است. بلوتز افزود: عامل حمله انتحاری به یک کاروان نظامی در ولایت کنار در روز چهارم ژوئن نیز یک زن بوده است.
 
این حمله به کشته شدن سه نظامی افغان و یک نیروی ناتو انجامید. سخنگوی ایساف این اقدام را تلاش دیگری در راستای ناامن کردن افغانستان و مقابله با سیاستهای امنیتی کابل ارزیابی کرد.
کد خبر 1340003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha