پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۱۶

برزگری تاکید کرد:

سازمان استاندارد برای برخورد با خودروهای بدون کیسه هوا وارد عمل می شود

سازمان استاندارد برای برخورد با خودروهای بدون کیسه هوا وارد عمل می شود

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: از ابتدای دی ماه همه خودروهای سواری باید با یک کیسه هوا و تا پایان سال هم با دو کیسه هوا تولید و به مشتریان تحویل داده شود.

نظام‌الدین برزگری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: چنانچه خودروسازان تا پایان سال نتوانند خود را با این برنامه زمانبندی شده مطابقت دهند، سازمان استاندارد وارد عمل می وشد.

وی ادامه داد: در این زمینه، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و پلیس راهور ناجا از شماره گذاری این خودروها جلوگیری خواهند کرد.

این مسئول اضافه کرد: دو خودورساز بزرگ کشور از لحاظ تامین قطعه، طراحی ها و فرآیندها در بخش کیسه هوا مشکلی ندارند و فقط اقدام اجرایی نیاز است.

برزگری افزود: با این تصمیم سازمان استاندارد و پلیس، فقط اقدام اجرایی نیاز است که باید خودروسازان به آن متعهد باشند.

وی یادآور شد: در کشور پنج شرکت تولیدی کیسه هوا وجود دارد که از لحاظ تامین کیسه هوای مورد نیاز خودروهای تولیدی کوچک ترین محدودیتی ندارند.

کد خبر 1340474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha