پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۳۱

محمودی در گفتگو با مهر:

روستای مشاء دماوند به محدوده شهری ملحق می شود

روستای مشاء دماوند به محدوده شهری ملحق می شود

دماوند - خبرگزاری مهر: معاون عمران استانداری تهران اظهار داشت: روستای مشاء دماوند در آینده ای نزدیک به محدوده شهری منطقه ملحق می شود.

محمدرضا محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به اینکه روستای مشاء دماوند به منطقه ای برای ساخت و سازها و تصرفات غیرمجاز تبدیل شده است، به زودی این منطقه به محدوده شهری متصل می شود تا مشکلات به وجود آمده تا حدودی مرتفع شود.

وی گفت: شهرستان دماوند منطقه ای حساس به لحاظ ساخت و سازهای غیرمجاز است که مبارزه با این معضل دقت کافی نهادهای ذیربط را می طلبد.

این مسئول ادامه داد: مسئولان شهرستان دماوند باید پیش از بروز هرگونه مشکلی در امر ساخت و ساز، امور خود را مورد سنجش قرار دهند و با پیگیری های لازم شبهات موجود در منطقه را برطرف کنند.

وی بیان کرد: بحث اراضی موقوفی روستای مشاء شهرستان دماوند در چند ماه گذشته به موضوع داغ رسانه ای تبدیل شده است.

محمودی افزود: این اراضی موقوفی در مساحتی بالغ بر یک هزار و 360 هکتار به صورت مشاعی با امضای شیخ فضل الله نوری تنفیذ و در ردیف اموال موقوفه امام حسین(ع) قرار گرفت.

وی یادآور شد: در زمان پهلوی و به دستور رضاشاه این اراضی از وقف خارج و با اسناد دولتی به اشخاص خریدار فروخته یا واگذار شد و هم اکنون نیز با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کند.

معاون استاندار تهران اضافه کرد: با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، فروپاشی نظام طاغوت و فتوای امام (ره) مبنی بر بازگشت موقوفات به کاربری سابق خود، اراضی مذکور به سازمان اوقاف و امور خیریه ارجاع داده شد.

وی گفت: در راستای حل مشکلات، موانع و شبهات موجود در اراضی موقوفه مشاء دماوند، جلسات متعددی با فرماندار، دادستان و دیگر مسئولان شهرستان دماوند برگزار شده است.

کد خبر 1340781

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha