به گزارش خبرگزاری مهر، احمد کرمی درمراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جدید هلال احمر ایلام گفت: هلال احمر یکی از ارگانهایی است که همیشه از حوادث طبیعی و مصنوعی ساخته دست بشر در ارائه خدمات رسانی به آسیب دیدگان همواره نقش برتر را داشته است.
وی با اشاره به اینکه کشور ما جزو کشورهای حادثه خیز دنیا است بر ضرورت آمادگی، مقابله، پیشگیری، آموزش جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر تاکید کرد.
کرمی با تقدیر از خدمات جمعیت هلال احمر استان ایلام افزود: باید با زمینهسازی مناسب نحوه آموزشهای مقابله با حوادث و بلایای طبیعی به روز شود.
وی تصریح کرد: همه دستگاه ها و در رأس آنها جمعیت هلال احمر استان، باید با هماهنگی و همکاری سایر دستگاه ها در جهت کاهش اثرات بلایای طیبعی تلاش کنند.
در این مراسم از زحمات محمدباقر محمدی مدیرعامل سابق جمعیت هلال احمر استان ایلام قدردانی و صادق طیبی به عنوان مدیرعامل جدید این جمعیت معرفی شد.
نظر شما