پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۴۵

گیلانی :

پاکستان درپی ساخت نیروگاههای هسته ای بیشتر است

پاکستان درپی ساخت نیروگاههای هسته ای بیشتر است

بنابر اعلام نخست وزیر پاکستان، این کشور در تلاش است تا برای رفع نیازمندی های خود به انرژی نیروگاههای هسته ای بیشتری بسازد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس پاکستان، "سید یوسف رضا گیلانی" در سخنانی روز دوشنبه گفت که توانایی هسته ای کشورش صرفاً برای استفاده صلح آمیز از این انرژی است و پاکستان بر آن است تا برای تامین نیازهای روبه رشد خود به انرژی، نیروگاههای بیشتری بسازد.

گیلانی که در یک نشست تابستانی دانشگاهی در اسلام آباد سخنرانی می کرد، گفت: پاکستان به همکاری خود با الزامات مربوط به توافقات امنیت هسته ای آژانس بین المللی انرژی اتمی ادامه خواهد داد.

وی افزود: ساخت و راه اندازی نیروگاههای هسته ای امری ضروری و حیاتی برای منافع کشور بشمار می رود زیرا که این کشور بشدت با کمبود انرژی روبروست.

گیلانی افزود: پاکستان بر همزیستی مسالمت آمیز و حل اختلافات عقیده دارد و همیشه به پیشبرد توسعه و رونق اقتصادی در منطقه کمک خواهد کرد.

نخست وزیر همچنین بر افتتاح فاز دوم مجتمع نیروگاه هسته ای "چاشما" تاکید کرد. 

کد خبر 1346554

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha