پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ تیر ۱۳۹۰، ۱۱:۴۴

با تصمیم عجیب پارلمان هلند/

یک میلیون مسلمان هلند از مصرف غذای حلال محروم شدند

یک میلیون مسلمان هلند از مصرف غذای حلال محروم شدند

پارلمان هلند در تصمیمی عجیب انجام ذبح اسلامی در این کشور را که یک میلیون جمعیت مسلمان دارد، ممنوع اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پارلمان هلند روز گذشته قانونی را تصویب کرد که به موجب آن ذبح اسلامی در این کشور را ممنوع می کند.

نمایندگان هلندی با ادعای دفاع از حیوانات تاکید دارند که حیوانات قبل از انجام ذبح باید بی هوش شده تا با درد و یا ترس مواجه نشوند. این در حالی است که شریعت اسلامی بر این مسئله تاکید دارد که حیوانات باید در هنگام ذبح در حالت طبیعی قرار داشته باشند.

با این تصمیم پارلمان هلند این کشور نیز به جمع کشورهایی همچون نیوزیلند، سوئیس و دیگر کشورهای حوزه اسکاندیناوی پیوست که ذبح اسلامی را ممنوع کرده اند.

خاطر نشان می شود از جمعیت 16 میلیونی هلند، یک میلیون مسلمان هستند که اکثر آنها ترک تبار و یا اهل کشورهای آفریقایی (الجزایر، مغرب و تونس) هستند.

کد خبر 1347458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha