پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۱:۳۶

آستان قدس رضوی الگوی وقف است

آستان قدس رضوی الگوی وقف است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: این آستانه یکی از دستگاه های نمونه وقف در دنیا است.

حجت الاسلام سید جلال حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وقف یکی از فرهنگ های اصیل، ریشه دار و مبنایی در فرهنگ اسلامی و دینی ما است.

حسینی با بیان اینکه آستان قدس یکی از نهادها و دستگاه های نمونه و الگوی موقوفاتی در دنیا است، افزود: آستان قدس امروز توانسته در ساحت های مختلف آموزشی، پژوهشی، اجتماعی و اقتصادی به توفیقات و برکات بزرگی دست پیدا کند که مبنای همه این توفیقات موقوفات است.

وی تصریح کرد: آستان مقدس امام رضا(ع) در طول 32 سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد ریالی را از دولت کمک نگرفته و آنچه را که دارد از نذورات و عواید موقوفات است که بر حسب نیت واقفین اداره می شود.

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی بیان داشت: هنوز آثار و برکات وقف به خوبی به مردم شناسانده  نشده و نیاز است که وقف به عنوان یک معیار، ملاک و شاخص درست اقتصادی و راهکارهای عملیاتی آن متناسب با شرایط امروز برای مردم تعریف شود.

حسینی با بیان اینکه امروز حوزه های جدیدی پیدا شده که می تواند دایره وقف به آنها کشیده شود، تاکید کرد: باید تسهیلات ویژه ای برای مردم قائل شویم تا پس از شناختن ابعاد و زوایا، عواید و برکات وقف اموال خود را وقف کنند و در واقع خود را به نوعی جاودان و ماندگار کنند.

وی افزود: بنابراین رسانه ها می توانند در شناساندن ابعاد، برکات و فواید وقف به مردم و نیز ارائه راهکارهایی برای ورود وقف به حوزه های جدید، در ترویج فرهنگ وقف نقش آفرین باشند.

حسینی با اشاره به نقش جشنواره ها، گفت: جشنواره یک ابزار است و با هدف گذاری دقیق در برپایی جشنواره ها می توان امیدوار بود که به یک نتیجه عملیاتی ممتد شود اما اگر صرف یک عنوان و یا همایش باشد بی تاثیر خواهد بود.

کد خبر 1347977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha