به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، ویتنام بهترین برد چهارشنبه را بدست آورد و توانست با نتیجه 6 بر صفر ماکائو را شکست دهد. در دور اول 16 تیم رده پایینتر به میدان می روند و قرار است بازی برگشت پلیآف را در روز 3 ژوییه 2011 (12 تیر 1390) برگزار کنند.
- نتایج دیدارهای دور رفت مرحله اول انتخابی جام جهانی در قاره آسیا به شرح زیر است:
پلیآف یک: مالزی 2 - چین تایپه یک
پلیآف 2: بنگلاش 3 - پاکستان صفر
پلیآف 3: کامبوج 4 - لائوس 2
پلیآف 4: سریلانکا یک - فیلیپین یک
پلیآف 5: افغانستان صفر - فلسطین 2
پلیآف 6: ویتنام 6 - ماکائو صفر
پلیآف 7: نپال 2 - تیمورشرقی یک
پلیآف 8: مغولستان یک - میانمار صفر
هشت تیم صعود کننده به 22 تیم ردههای 6 تا 27 اضافه می شوند تا در مرحله دوم به دو گروه 15 تیمی تقسیم شوند و پلیآف رفت و برگشت دیگری برگزار کنند. ایران که قرعهاش به مالدیو خورده است باید در روزهای 23 و 28 ژوئیه 2011 (اول و 6 مردادماه 1390) در دو بازی تعیین کننده رفت و برگشت بازی کند و در صورت موفقیت به مرحله سوم برود.
برنامه بازیهای پلیآف مرحله دوم به شرح زیر است:
* تایلند - برنده پلیآف 5
* لبنان - برنده پلیآف 2
* چین - برنده پلیآف 3
* ترکمنستان - اندونزی
* کویت - برنده پلیآف 4
* عمان - برنده پلیآف 8
* عربستان - هنگ کنگ
* ایران - مالدیو
* سوریه - تاجیکستان
* قطر - برنده پلیآف 6
* عراق - یمن
* سنگاپور - برنده پلیآف یک
* ازبکستان - قرقیزستان
* امارات - هند
* اردن - برنده پلیآف 7
15 تیم صعود کننده از مرحله دوم به پنج تیم ژاپن، کره جنوبی، کره شمالی، استرالیا و بحرین ملحق می شوند تا در مرحله سوم در پنچ گروه چهار تیمی رقابت کنند. از این مرحله دو تیم برتر هرگروه بالا می آیند.
برای قرعه کشی مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا رنکینگ ماه ژوئیه فیفا در نظر گرفته خواهد شد. قرار است قرعه کشی مرحله سوم روز 31 ژوئیه 2011 (9 مردادماه 1390) در برزیل برگزار شود.
نظر شما