پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۲

لک در گفتگو با مهر:

نایب قهرمانی حق ما نبود، باید قهرمان می‌شدیم/ رقابت سخت و نفسگیر بود

نایب قهرمانی حق ما نبود، باید قهرمان می‌شدیم/ رقابت سخت و نفسگیر بود

سرمربی تیم فوتسال شهید منصوری ایران تاکید کرد، نایب قهرمانی در مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا حق این تیم نبوده چرا که شاگردانش استحقاق دستیابی به عنوان قهرمانی آسیا را داشته‌اند.

رضا لک در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص دومین دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا گفت: رقابت در این دوره از مسابقات سخت و نفسگیر بود. سطح این دوره از مسابقات بسیار بالا بود و تیم‌های باشگاهی با ترکیبی متشکل از نفرات ملی پوش فوتسال کشورشان به مسابقات آمده بودند. آنها حتی به این اکتفا نکرده و بازیکنان شاخصی از برزیل و پرتغال را نیز به خدمت درآورده بودند.

وی حضور بازیکنان و مربیان شاخص، ارائه تاکتیک‌های مختلف و توانمند شدن بازیکنان از نظر بدنی را از نکات بارز دومین دوره مسابقات فوتسال جام باشگاههای آسیا عنوان کرد و گفت: ما در گروهی بسیار سخت و دشوار حضور داشتیم و باید با تیم‌هایی از کشورهای ازبکستان، لبنان و تایلند بازی می کردیم. همه می دانند در فوتسال آسیا بعد از ایران و ژاپن حرف اول را کشورهای تایلند، ازبکستان و لبنان می زنند که از قضا ما در مرحله گروهی با تیم‌هایی از این کشورها روبه‌رو شدیم.

سرمربی تیم فوتسال شهید منصوری ایران با اشاره به نتایجی که این تیم تا صعود به دیدار فینال مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا طی کرده است، گفت: علی رغم بازی خوبی که مقابل ناگویا اوشنز به نمایش گذاشتیم اما روی بی دقتی خودمان در وقت اضافه نتیجه را واگذار کردیم و نایب قهرمان آسیا شدیم.

لک با رد این موضوع که تیمش از نظر بدنی مقابل تیم ناگویا اوشنز کم آورده بود، گفت: روش بازی تیم ناگویا اوشنز را به خوبی آنالیز کرده بودیم و می دانستیم که باید چطور به این تیم ضربه بزنیم. ناگویا که در دیدار با الریان قطر برتری 8 بر 3 را از آن خود کرده بود، نمی توانست تیم ضعیفی باشد. این تیم، تیم ملی ژاپن بود که با یکی دو بازیکن برزیلی تقویت شده بود، از یک مربی خوب پرتغالی بهره می برد و حمایت کامل مسئولان فدراسیون این کشور را نیز به دنبال داشت.

وی در ادامه مدعی شد تیمش در مصاف با حریف ژاپنی روی مسائل تاکتیکی گلی را دریافت نکرده است، افزود: در دیدار فینال روی چند اشتباه و حادثه دروازه مان باز شد. ما از فرصت‌های متعدد خود برای گلزنی استفاده نکردیم و این شانس را به حریف ژاپنی دادیم که نتیجه را تغییر دهد. ما در زمانی که با دو گل از حریف پیش بودیم، این شانس را داشتیم که نتیجه را تغییر دهیم اما نه از اخراج بازیکن تیم ناگویا اوشنز استفاده کردیم نه از شانس‌های مسلم گلزنی.

سرمربی تیم فوتسال شهید منصوری ایران از مشکلات این تیم پیش از اعزام به پیکارهای قهرمانی آسیا یاد کرد و گفت: با توجه به مشکلاتی که با آنها دست به گریبان بودیم، نتوانستیم آنطور که می خواهیم آماده شویم. متاسفانه قبل از اعزام به قطر دو بازیکن ما به دلیل مشکلات خروج از کشور نتوانستند تیم را همراهی کنند. رهنما شب قبل از فینال به ترکیب تیم اضافه شد و اسماعیل‌پور که مانند رهنما از نفرات شاخص تیم منصوری بودند، در روز دوم مسابقات به دوحه قطر آمد.

لک به شاگردانش در مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا نمره قبولی داد و گفت: حتی در بازی با ناگویا اوشنز ژاپن نیز که نتیجه را واگذار کردیم، شایسته پیروزی بودیم. این حرف من نیست، کارشناسان و دست اندارکاران مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا نیز به این نکته اذعان داشتند که تیم منصوری شایسته قهرمانی در آسیا بود و استحقاقش بیش از نایب قهرمانی این دوره از مسابقات بوده است.

"نایب قهرمانی حق ما نبود، باید قهرمان می‌شدیم"، با بیان این جمله تصریح کرد: قراردادم با باشگاه شهید منصوری به اتمام رسیده است. برای تمدید قرارداد شرایطی دارم که مهمترین آنها مرتفع شدن مشکلات باشگاه است. ما سال گذشته با وجود مشکلاتی که وجود داشت به عنوان قهرمانی رسید اما در این مدت از بازیکنان ما تجلیل نشده و مطالبات آنها نیز پرداخت نشده است. من خودم مایلم کاری که سال گذشته در شهید منصوری آغاز کرده بودم را ادامه دهم، البته منوط به اینکه مشکلات رفع شود.

دومین دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا در حالی با قهرمانی تیم ناگویا اوشنز ژاپن به اتمام رسید که علی اصغر حسن‌زاده با به ثمر رساندن 10 گل عنوان آقای گلی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.

کد خبر 1349167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha