پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۰:۳۲

بازتولید در تئاتر شهر-3/

مرزبان: وقتی کار جدید هست نباید کارهای قبلی تکرار شوند

مرزبان: وقتی کار جدید هست نباید کارهای قبلی تکرار شوند

کارگردان نمایش‌های "شب روی سنگفرش خیس" و "خانمچه و مهتابی" معتقد است وقتی کارگردان‌ها می‌توانند آثار جدیدی را تولید کنند نباید به سراغ تکرار کارهای قبلی رفت.

هادی مرزبان درباره اولویت بازتولید نمایش‌های ایرانی موفق در مجموعه تئاتر شهر و درست بودن این روند و انتخاب به خبرنگار مهر گفت: به نظر من بودجه باید صرف تولید آثار شود و اگر کارگردانی می‌تواند اثری جدید را تولید و اجرا کند نباید به سراغ کارهای قبلی و تکرار آن‌ها برود. ولی اگر کارگردانی به این نتیجه برسد و مایل باشد می‌تواند اثری از آثار پیشین خود را به صحنه ببرد.

این کارگردان با سابقه تئاتر درباره تفاوت شرایط اجتماعی در موفقیت اثری که در سال‌های گذشته به صحنه رفته و امکان موفق نبودن آن اثر در شرایط روز جامعه گفت: مسلما کارگردان اثر قبلی خود را متفاوت‌تر به صحنه می‌برد و با در نظر گرفتن شرایط روز جامعه اثر را اجرا می‌کند.

کارگردان نمایش‌های "باغ شب‌نمای ما"، "پایین‌گذر سقاخانه" و "آهسته با گل سرخ" یادآور شد: گاهی وسوسه می‌شوم کاری را که 25 سال پیش به صحنه برده‌ام را مجددا اجرا کنم به شرط اینکه کار جدیدی برای تولید و اجرا نداشته باشم.

مرزبان تصریح کرد: دلیل ندارد دور باطل بزنیم زیرا باید روز به روز جلوتر برویم و آثار جدیدترین را تولید و اجرا کنیم. هنوز کفگیرمان به ته دیگ نخورده که بخواهیم کارهای گذشته‌ را تکرار و اجرا کنیم. 

 

کد خبر 1349292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha