به گزارش خبرنگار مهر عصر شنبه در مراسمی با حضور مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان بهره برداری از 14 پروژه انتقال آب کشاورزی در استان قزوین آغاز شد.
این طرح ها شامل لوله گذاری با سایز 63 تا 315 میلیمتری به طول پنج هزار و 523 متر است که با اجرای آنها میزان راندمان آبیاری در بخش کشاورزی بیش از 50 درصد افزایش یافته است.
برای اجرای طرح های یاد شده بالغ بر 600 میلیون ریال از محل اعتبارات سفر دوم ریاست جمهوری به استان هزینه شده است.
ولی گودرزوند چگینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین در مراسم افتتاح این طرحها گفت: با اجرای این طرح ها بخش عمده ای از مشکلات کمبود آب کشاورزی بهره برداران این روستاها برطرف شده است.
وی افزود: استفاده بهینه از منابع آبی و بالا بردن راندمان آبیاری از مهمترین اهداف اجرای طرح انتقال آب در روستاهای شهرستان قزوین است و با اجرای آن میزان راندمان آبیاری از 40 به 90 درصد افزایش یافته است.
چگینی یادآورشد: اجرای طرح انتقال آب در این بخش نقش مهمی در اشتغالزایی ساکنان این منطقه نیز داشته است.
نظر شما