به گزارش خبرنگار مهر ، خلیل جمشیدی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بیجار اظهار داشت: با توجه به پیگیری های صورت گرفته فاز دوم کارخانه سیمان بیجار با اعتباری بالغ بر 220 میلیارد تومان ساخته و راه اندازی می شود.
وی عنوان کرد: وجود کارخانه سیمان در شهرستان بیجار در راستای ایجاد اشتغال فرصت ارزشمندی است که انتظار می رود با ساخت و بهره برداری از فاز دوم این مجموعه شاهد افزایش تولید و در نتیجه توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر استان کردستان به ویژه شهرستان بیجار باشیم.
فرماندار شهرستان بیجار با اشاره به سهمیه این شهرستان در راستای ایجاد اشتغال در سال جاری یادآور شد: بر اساس تقسیم بندی صورت گرفته در استان قرار است امسال بیش از چهار هزار فرصت شغلی در شهرستان بیجار ایجاد شود که هماهنگی های لازم برای رسیدن به این مهم انجام شده است.
جمشیدی به اقدامات انجام شده طی سه ماه اول سال جاری در راستای ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 95 طرح کوچک با ظرفیت ایجاد 350 فرصت شغلی در شهرستان بیجار به بهره برداری رسیده است که برای بهره برداری از این طرح ها اعتباری بالغ بر 110 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی در پایان به اجرای طرح مشاغل خانگی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: با توجه به پتانسیل های موجود شهرستان بیجار ظرفیت ارزشمندی را برای توسعه مشاغل خانگی در اختیار دارد و به همین دلیل در سال جاری 14 میلیارد ریال تسهیلات به این شهرستان اختصاص داده شده است.
در ادامه این جلسه اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بیجار نیز در خصوص وضعیت ایجاد اشتغال در سال جاری گزارشی از برنامه ها و اقدامات دستگاه های مطبوع را ارائه کردند.
نظر شما