به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه با حضور در محل نیروگاه سیکل ترکیبی چابهار، ضمن بهره برداری از بخش گازی این نیروگاه از بخش های مختلف نیروگاه چابهار بازدید کرد و با توضیحات مهندسان و دست اندرکاران در جریان عملیات احداث ، ظرفیت و مزیت های این نیروگاه قرار گرفت.
با بهره برداری از این فاز نیروگاه سیکل ترکیبی چابهار، ظرفیت تولید برق در استان سیستان و بلوچستان به یک هزار و 175 مگاوات می رسد که علاوه بر رفع افت ولتاژ برق جنوب استان سیستان و بلوچستان، امکان صادرات برق از این منطقه به پاکستان نیز فراهم می شود.
این نیروگاه که در 30 کیلومتری شرق چابهار واقع شده با هزینه 66 میلیون یورو و 33 میلیارد تومان ساخته شده است و به عنوان بزرگترین نیروگاه سیستان و بلوچستان تامین کننده 30 درصد نیاز انرژی این استان به شمار می رود.
نظر شما