علیرضا سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تفاوت بنیادینی میان اصولگرایان و طیف های اصلاح طلب و جریان انحرافی وجود دارد، اظهار داشت: این دو جریان به عنوان اولین حلقه زنجیر برای اقدامات خود به صورت جدی به انتخابات مجلس چشم دوخته اند و از ماه ها پیش فعالیت خود را آغاز و ستادها را فعال کرده اند.
وی با بیان اینکه اصلاح طلبان و جریان انحرافی گزینه های خود برای انتخابات مجلس را آماده کرده اند و از هم اکنون خط تخریب شدیدی را برای تمایل مردم به خودشان تدارک دیده اند، افزود: اعتقاد دارم باید میان طیف های گوناگون جریان اصولگرایی وحدت حاکم شود ، زیرا جریانات اصلاح طلبی و انحرافی به صورت جدی در صحنه انتخابات حضور می یابند و این می طلبد تا اصولگرایان با اتحاد و انسجام بیشتری در میدان حضور پیدا کنند.
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به سازوکارهای فعلی وحدت اصولگرایان اشاره و در خصوص امکان سهم خواهی ها گفت: شعار اصولگرایی کافی نیست و ما نیاز به پا فشاری بر اصول به صورت جدی و عملیاتی داریم.
وی ادامه داد: ممکن است عده ای با پرچم اصولگرایی به مجلس ورود پیدا کنند، در حالی که به هیچ وجه به آرمانها و شاخصه های اصولگرایی وفادار نیستند.
سلیمی گفت: در مجلس هشتم افرادی وجود دارند که با پرچم و نام اصولگرایی به میدان آمدند و رای مردم را تصاحب کردند اما قطعا در اردو گاه اصولگرایی جایی ندارند
وی در خصوص ملاک های انتخاب لیست واحد اصولگرایان گفت: رفتار آنها در انتخابات دهم خیلی مهم است.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سابقه افراد نیز نقش مهمی در شناخت آنها دارد، گفت: به همین دلیل هم اکنون اصلاح طلبان به سراغ افرادی رفته اند که سابقه روشنی ندارند و به نوعی مهره سفید محسوب می شوند و در تایید و یا عدم تایید آنها نمی توان سخنی را بر زبان آورد.
وی ادامه داد: این گونه افراد طعمه اصلاح طلبان بر سر راه شورای نگهبان هستند تا این شورا را در مقابل یک ترفند پیچیده قرار دهند و نیروهای خود را از تور شورای نگهبان عبور دهند ، بنابراین سوابق روشن و مواضع افراد در سالهای اخیر می تواند نقطه تمایز آنها با افرادی باشد که در سالهای اخیر به آرمانهای انقلاب اسلامی و ولایت فقیه اعتقاد جدی داشته اند.
نظر شما