پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۱:۰۵

بهره برداری از پنج پروژه برق رسانی در آذربایجان شرقی

بهره برداری از پنج پروژه برق رسانی در آذربایجان شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: همزمان با اعیاد شعبانیه و در گرامیداشت سالروز ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) از پنج پروژه مهم برق رسانی در آذربایجان شرقی بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بهاری وند مدیرعامل برق منطقه ای آذربایجان عصر چهارشنبه در آیین بهره برداری از این پروژه ها که با حضور استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: شرکت برق منطقه ای برای افتتاح این پروژه ها 125 میلیارد و 315 میلیون ریال هزینه کرده است.

وی احداث پست 132 کیلوولت شهریار تبریز را یکی از این پروژه ها معرفی کرد و افزود: برای بهره برداری از این پست، اعتباری افزون بر 37 میلیارد و 315 میلیون ریال هزینه شده است.

مدیرعامل برق منطقه ای آذربایجان اضافه کرد: شرکت برق منطقه ای برای پاسخگویی مناسب به نیازهای موجود و برنامه ریزی برای توسعه پایدار شبکه فوق توزیع منطقه پروژه خط 132 کیلوولت دو مداره کابلی تغذیه پست شهریار را نیز طراحی و اجرا کرد.

بهاری وند، احداث پست 132 کیلوولت ملک کیان را دیگر پروژه قابل افتتاح بیان و تصریح کرد: هدف از این پروژه که برای احداث آن 30 میلیارد ریال هزینه شده، تامین برق متقاضیان خانگی، کشاورزی و صنعتی شرق تبریز و شهر خواجه، اصلاح افت ولتاژ شبکه توزیع برق در منطقه و افزایش قابلیت اطمینان برق صنایع موجود در شرق تبریز بوده است.

مدیرعامل برق منطقه ای آذربایجان، چهارمین پروژه مهم برق رسانی آذربایجان شرقی را توسعه پست ائل گلی معرفی و اضافه کرد: برای این پروژه 28 میلیارد ریال هزینه شده و هدف از ایجاد آن تامین برق اختصاصی مسیر یک قطار شهری تبریز و افزایش قابلیت اطمینان برق رسانی از پست ائل گلی بود.

وی نصب یک دستگاه پست سیار با ظرفیت 12.5 مگاوولت آمپر و تغذیه موقت از خط سردرود – خامنه را پنجمین پروژه برق رسانی آذربایجان شرقی بیان کرد و گفت: برای این پروژه که با هدف تامین برق متقاضیان صنعتی منطقه آخولا احداث شده، 14 میلیارد ریال هزینه شده است.

کد خبر 1353427

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha