به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مطبوعات مالزی، در پی لغو برنامه تظاهرات احزاب مخالف از طرف دولت که به پیشنهاد دولت قرار بود بجای خیابان های شهر در یک استادیوم برگزار شود، این احزاب اعلام کردند که در صورت عدم صدور مجوز و همکاری دولت آنها برنامه خود را در پشت درهای بسته استادیوم برگزار خواهند کرد.
بر اساس این گزارش احتمال درگیری بین مخالفان و موافقان دولت در روز شنبه با اعلام حضور شاخه جوانان حزب حاکم در محل تعیین شده از سوی احزاب مخالف بسیار بالا می باشد.
یکی از برگزارکنندگان این راهپیمایی به خبرنگاران گفت: ما به سمت استادیوم از پیش تعیین شده حرکت خواهیم کرد و درصورتی که موفق به ورود نشویم پشت درهای بسته برنامه خود را اجرا کرده و خواستار مطالبات خود از جمله برگزاری انتخابات سالم و منصفانه خواهیم شد.
آندریو خو ادامه داد که رفتار دولت مالزی با مخالفانش نقض آشکار حقوق اولیه انسانی و شهروندی آنهاست چرا که ما همواره بر صلح آمیز و آرام بودن راهپیمایی خود تاکید کرده ایم.
ائتلاف پاک از هم اکنون برای انتخابات سراسری مالزی که قرار است در سال 2013 برگزار شود خواستار اصلاحات اساسی درنحوه برگزاری آن برای جلوگیری ازهرگونه تقلب و دست بردن در شمارش آرا داشته و همچنین خواهان در اختیار داشتن رسانه برای تمام احزاب شرکت کننده به طور مساوی شده است.
نظر شما