پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ تیر ۱۳۹۰، ۹:۳۷

مذاکره با عربستان در جهت احقاق حقوق زائران حج باشد

مذاکره با عربستان در جهت احقاق حقوق زائران حج باشد

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران نمی تواند مذاکره با عربستان را نادیده بگیرد، گفت: این مذاکرات باید در جهت احقاق حقوق مردم ایران در سفرهای حج دنبال شود.

حجت الاسلام محمد تقی رهبر در گفتگو با خبرنگار مهر، برخورد نیروهای نظامی عربستان با حجاج ایرانی را مناسب این کشور عربی ندانست و گفت: ما همواره به برخورد نیروهای نظامی آل سعود با حجاج ایرانی انتقاد داریم، چرا که این برخوردها زیبنده کشوری همچون عربستان نیست.

وی در ادامه به نقش برجسته ایران در منطقه اشاره کرد و افزود: امروز ایران اسلامی از جایگاه بالا و والایی در منطقه برخوردار است و اگر بنا است مذاکره یا گفتگویی از سوی عربستان با ایران صورت گیرد باید منافع مردم در این گفتگو لحاظ شود.
 
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی همچنین به انتقاد از نحوه عملکرد عربستان در برابر انقلاب مردم در کشورهای منطقه پرداخت و افزود: آل سعود باید به جنایت هایی که در برابر مردم بحرین انجام داده پاسخ دهد چرا که هم اکنون پرونده کشور عربستان در این زمینه رویدادهای منطقه سیاه است.
 
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس تصریح کرد: ایران با هیچ کشوری مشکل ندارد و همواره از مذاکره و گفتگو استقبال می کند اما معتقدم در قبال عربستان باید مذاکرات در جهت احقاق حقوق مردم ایران در سفرهای حج دنبال شود نه اینکه سعودی ها در این گفتگو ها از ایران امتیاز بگیرند.
 
رهبر تاکید کرد: ایران نمی تواند مذاکره با عربستان را نادیده بگیرد زیرا اماکن مقدسی در این کشور وجود دارد که ایرانی ها برای زیارت به این کشور سفر می کنند اما همانطور که اشاره شد در مذاکرات باید منافع ملی را در نظر گرفت.
 
گفتنی است ، سعود الفیصل وزیر امور خارجه عربستان سعودی در دیدار با همتای انگلیسی اش در جده، از آمادگی کشورش برای گفتگو با جمهوری اسلامی ایران در صورتی که تهران چنین قصدی داشته باشد، خبر داده بود.
 
کد خبر 1355565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha