حجتالاسلام علی نهاوندی صبح دوشنبه در نشست شورای سیاستگذاری روز ملی صنعت و معدن استان ضمن بیان آمادگی رسانه استانی برای حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران استان، از تشکیل کمیته رسانه و صنایع و معادن برای بسترسازی فرهنگی در قالب یک تفاهمنامه مشترک حمایت کرد.
وی همچنین به سرمایهگذاری برای تولیدات مشترک در قالبهای مختلف فیلم و سریال، مستند در زمینه صنعت و معدن اشاره کرد و افزود: در سال جهاد اقتصادی اهالی صنعت و معدن استان پرچم افتخار و سربلندی را بر فراز استان پهناور برافراشته و ما وظیفه داریم اقدامات ارزشمند و پر برکت آنها را به مردم اطلاع رسانی کنیم.
وی همچنین برای اطلاع رسانی اخبار صنعت و معدن در بخشهای مختلف خبری و راهاندازی بخش خبری 60 ثانیه برای انعکاس فعالیتهای این حوزه اعلام آمادگی کرد.
سرپرست سازمان صنایع و معادن استان هم در این نشست خواستار استمرار همکاریهای متقابل در سال جهاد اقتصادی برای توسعه استان شد.
راضیه علیرضایی فضای اقتصادی آرام و امن را شرط توسعه و توازن اقتصادی در جامعه دانست و خواستار معرفی واحدهای خلاق، نوآور و کارآفرین از شبکه استانی شد.
نظر شما