به گزارش خبرنگار مهر، اتکای بیش از حد استان خوزستان به نفت و شرکت های نفتی باعث شده تمامی فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی این استان و مردم آن با نفت عجین شود به همین دلیل هرگونه تغییر سیاست در وزارتخانه نفت به صورت مستقیم بر فعالیت های مختلف استان خوزستان تاثیرگذار است.
در همین خصوص از اواخر سال گذشته شایعاتی مبنی بر ممنوع شدن فعالیت تیم های ورزشی وزارت نفت در سطح لیگ های مختلف ورزشی دهان به دهان چرخید و این شایعات امسال رنگ واقعیت به خود گرفت به گونه ای که تیم های ورزشی نفت در استان خوزستان که تا همین هفته نیز در تب و تاب مرگ و حیات بودند اما ظاهرا روز گذشته جلسه با حضور محمد علی آباد سرپرست وزارت نفت، امیدوار رضایی به عنوان رئیس فراکسیون و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، مدیرکل اداره تدوین قوانین مجلس و مدیرکل ورزش وزارت نفت تشکیل شد و این محدودیت برداشته شد.
در این جلسه تعریف ورزش حرفه ای در وزارت نفت تغییر کرد و قرار شد ورزش حرفه ای تنها شامل فعالیت در لیگ برتر فوتبال کشور باشد و سایر رشته ها حتی در لیگ برتر و تیم های فوتبال در لیگ های پائین تر از لیگ برتر بتوانند بدون مشکل قانونی به فعالیت خود ادامه دهند و وزارت نفت برای هزینه کردن در این تیم ها با مشکلی مواجه نشود.
تیم بسکتبال پتروشیمی
در صورتی که این مشکل برای ورزش وزارت نفت حل نمی شد می توان گفته ورزش استان خوزستان که به شدت به صنعت نفت متکلی است در آستانه نابودی قرار می گرفت چرا که حداقل70 تیم ورزشی استان خوزستان که در لیگ های مختلف کشوری حضور دارند مربوط به وزارت نفت هستند و در صورت حل نشدن مشکل، مجوز حضور در لیگ برتر را به دست نمی آوردند.
در همین خصوص باشگاه ورزشی مناطق نفتخیز جنوب با 38 تیم و شرکت ملی حفاری با 14 تیم بیشترین تعداد تیم های شرکت کننده در لیگ های مختلف را در اختیار داشتند که به نظر می رسد از همین امروز خود را باید مهیای حضور در رقابت های فصل آینده کنند هر چند این توافق صورت گرفته بین مجلس و وزارت نفت هنوز به صورت رسمی به شرکت های وزارت نفت ابلاغ نشده است و آنها در انتظار این مجوز هستند.
در این مدت اما این مصوبه یا بخشنامه اثر منفی خود را بر روی تیم های ورزشی نفت در خوزستان گذاشته و اغلب بازیکنان این تیم ها و یا بازیکنان مورد نظر آنها جذب سایر تیم های ورزشی شده اند و آنها بی شک برای فصل آینده با مشکل یارگیری و کمبود مهره تاثیر گذار مواجه خواهند بود و از هم اکنون بهانه نتیجه نگرفتن برای مربیان و مدیران این تیم ها فراهم شده است.
تیم والیبال ملی حفاری
البته در این خصوص نگرانی هایی در مورد فعالیت تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در لیگ برتر فوتبال کشور به عنوان تنها تیم وزارت نفت در این سطح وجود داشت که به گفته مدیران این باشگاه، این تیم از اول هم با چنین مشکلی مواجه نبوده است چرا که این باشگاه به صورت مستقل اداره می شود و با جذب برخی اسپانسرها به فعالیت خود در لیگ برتر ادامه خواهد داد هر چند به نظر می رسد این تیم نیز از برخی کمک های پالایشگاه آبادان برخوردار است و بدون آن نمی تواند با حیات خود ادامه دهد.
همچنین تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان نیز با این مصوبه به عنوان یک تیم حرفه ای به حساب نخواهد آمد و می تواند برای فصل آینده در رقابت های لیگ دسته اول کشور حضور داشته باشد.
بنابراین با این موافق صورت گرفته برای حضور تیم های ورزشی وزارت نفت در رقابت های ورزشی سال آینده نیز باید شاهد حضور تیم های بسکتبال و والیبال پتروشیمی بندرامام، فوتسال ملی حفاری، والیبال مناطق نفتخیز جنوب، بسکتبال ملی حفاری، واترپلوی نفت امیدیه، تیم های مختلف پینگ پنگ، وزنه برداری ملی حفاری و مناطق نفتخیز جنوب و ... در لیگ های برتر رشته های مختلف ورزشی باشیم.
نظر شما