پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۴۸

توسط کمیته امداد امام/

چهار هزار و ۴۰۰ طرح خودکفایی در قم حمایت می‌‌شود

چهار هزار و ۴۰۰ طرح خودکفایی در قم حمایت می‌‌شود

قم - خبرگزاری مهر: ‌ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی‌(ره) استان قم تعداد طرح‌های خودکفایی که در سال جاری توان ارائه خدمات به آنها وجود دارد را چهار هزار و ۴۰۰ طرح عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله جلالی قبل از ظهر پنچشنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه که در سالن جلسات کمیته امداد امام خمینی‌(ره) استان قم برگزار شد، اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی(ره) در سال جاری توانایی خدمات دهی به چهار هزار و ۴۰۰ طرح در قالب طرح خودکفایی، توان انگیزی و کار انگیزی با اعتباری بالغ بر ۲۳۰ میلیارد ریال را دارد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مقوله اشتغال و توانمند سازی خانواده‌ها از جمله استراتژی‌های کمیته امداد در سال جاری است، اظهار داشت: تمام تلاش‌ها جهت فراهم کردن زمینه حضور فعال مدد جویان در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی است تا مددجویان با حرفه آموزی و ورود به عرصه کار و تلاش بخشی از نیازهای خود را تأمین کنند و وابستگی آن‌ها به کمیته امداد کم شود.

وی با اشاره به اینکه هر ساله بخشی از خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد از چرخه حمایت این اداره کل خارج می‌شوند‏، گفت: این خانواده‌ها در درجه نخست کمک‌های نقدی ماهیانه کمیته امداد را دریافت نخواهند کرد ولی از سایر خدمات از جمله مسکن و مشاوره و... بهره‌مند می‌شوند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) قم ابراز داشت: کاهش وابستگی خانواده‌ها به کمک‌های نقدی کمیته امداد امام خمینی‌(ره) در راستای سیاست‌های کلی نظام و کمیته امداد است که سال گذشته جهت تحقق این موضوع به امر اشتغال توجه ویژه‌ای شد و منابع و اعتبارات خوبی به آن اختصاص یافت.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم اهدافمان را در حوزه اشتغال فرا‌تر از سال گذشته دنبال کنیم سه سر فصل طرح‌های کار انگیز، توان افزایی و خودکفایی را برای این کار تعریف کرده‌ایم.

۳۰۰ طرح خودکفایی کمیته امداد به بانک‌ها معرفی شده است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) قم افزود: این طرح از اوایل اردیبهشت‌ماه سال جاری عملیاتی شده که تا کنون ۳۰۰ طرح خود کفایی با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان به بانک‌های استان معرفی شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه طرح خودکفایی برای خانواده‌ها توجیه اقتصادی دارد، برای هر شغل تا ۲۰۰ میلیون ریال کمک مالی تعلق می‌گیرد.

وی اظهار داشت: طرح توان افزایی نیز در قالب مشاغل خانگی در منازل صورت می‌گیرد و تا سقف ۵۰ میلیون ریال اعتبار برای هر خانواده‌ در نظر گرفته شده است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) قم در خصوص طرح کار انگیز نیز گفت: نگاه به این طرح درآمدزایی نیست بلکه هدف از اجرای این طرح استفاده از توان حداقلی خانواده‌ها و کاهش فشار روحی حاکم بر آنها است.

وی اظهار داشت: توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای در بین مددجویان تحت پوشش به طور جدی در سال جاری مورد توجه قرار گرفته است که کلیه هزینه‌های آموزشی را کمیته امداد امام خمینی (ره) تامین می‌کند و در اختیار خانواده‌های تحت حمایت خود قرار خواهد داد.

کارگران کارخانه‌های تحت پوشش کمیته امداد قم رایگان بیمه می‌شوند

جلالی در پایان ابراز داشت: کمیته امداد امام خمینی(ره) برای تشویق برخی کارفرمایان جهت بکارگیری کارگران تحت حمایت کمیته امداد در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها، این کارگران را به صورت رایگان بیمه می‌کند.
 

کد خبر 1359485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha