فریبرز عسگری پس از بازگشت از آروبا ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: این دوره از مسابقات واقعا در سطح فنی بالایی برگزار شد. یک تجربه جدید را در این مسابقات سنگین و پرفشار پشت سر گذاشتیم.
وی در مورد روند معکوس تیم ملی در دو دیدار با دومنیکن و روسیه و اختلاف امتیاز در این دو دیدار گفت: در این سیستم مبارزاتی اختلاف امتیاز در بازیها مهم نیست چه با یک امتیاز و چه با چند امتیاز باید برنده شد. ضمن اینکه همین دومنیکنی که ما شکست دادیم ، روسیه را از پیش رو برداشت و به دور دوم راه یافت.
سرمربی تیم ملی در خصوص شکست برابر کره جنوبی هم گفت: راند اول این دیدار 8 بر5 به سود ما خاتمه یافت اما در راند دوم داوران به دو ضربه بالا کره ایها که به هیچ عنوان با سر و صورت بچه های ما برخورد نکرد امتیاز داند تا اختلاف امتیاز بیشتر شود و اعضای تیم هم برای جبران تلاش کردند که اختلاف بازهم بیشر شد.
عسگری ادامه داد: مسعود حجی زواره در راند اول دیدار با کره جنوبی آسیب دید و فرزاد عبدالهی هم که در بازیهای قبل آسیب دیده بود را در بازی پایانی نداشتیم. ضمن اینکه پنج عضو تیم هم برای اولین بار با تیم ملی اعزام می شدند و در آن جو سنگین با مشکل روحی مواجه شدند.
وی به تیم های مدعی این مسابقات اشاره کرد و گفت: روسیه، چین و اسپانیا با میانگین قدی بالا و با بهترین نفرات خود و با آمادگی بالا پای به مسابقات گذاشته بودند. ضمن اینکه کره جنوبی واقعا تیم خوب و سرحالی بود که برای این مسابقات با چنین شیوه ای برنامه داشتند.
سرمربی تیم ملی به انتقادات اخیر هم اشاره کرد و گفت: نمیتوان فقط با توجه به امتیازات یک یا چند دیدار قضاوت کرد، کارشناسان باید اول مسابقات را از نزدیک تماشا کرده و سپس کارشناسی کنند. یکطرفه به قاضی رفتن به هیچ عنوان صحیح نیست. جام جهانی برای اولین بار با چنین فرمتی برگزار می شد و ما توانستیم نایب قهرمان شویم ولی با ما مانند یک مجرم برخورد کردند.
عسگری ادامه داد: آقایان زمانی که برای اولین بار با تیم ملی به جام جهانی رفتند در فینال مقابل ترکیه باخته و نایب قهرمان شدند. چند سال به آنها فرصت داده شد تا دوستان تلاش کردند و در نهایت قهرمان شدند. آقایان در چند سال گذشته با استفاده از 9 تکواندوکار مشخص مدالهای متعددی کسب کرده و قهرمان شدند و به سایر تکواندوکاران میدان داده نشد. خدامی، طالبی و عسگری فقط تجربه حضور در میدانهای دانشجویی را داشتند. ایلخانی در تیم نوجوانان حضور داشت و عیسی بیگلو هم تجربه ملی نداشت. به این 5 تکواندوکار تاکنون در تیم ملی اعتماد نشده بود .در تلاشیم تا جوانان را به تیم اضافه کنیم و آنها را در میدانهای مختلف مورد آزمایش قرار دهیم تا تجربه کسب کنند.
سرمربی تیم ملی در پایان گفت: نمی توان روی اسم و نتیجه قضاوت کرد. ای کاش کارشناسان مسابقات را با این شیوه جدید برگزاری را تماشا می کردند و بعد ما را مانند مجرمان به باد انتقاد می گرفتند. امیدوارم به من نیز به اندازه مربیان قبلی فرصت داده شود تا برنامه های خود را اجرا کرده و در نهایت به نتیجه لازم دست پیدا کنیم.
قابل ذکر است تیم ملی تکواندو در جام جهانی با شکست مقابل کره جنوبی عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد.
نظر شما