پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ تیر ۱۳۹۰، ۱۰:۰۶

در خراسان شمالی/

534 یتیم کمیته امداد به اردوهای سیاحتی و زیارتی اعزام می شوند

534 یتیم کمیته امداد به اردوهای سیاحتی و زیارتی اعزام می شوند

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی گفت: 534 یتیم تحت حمایت این نهاد با کمک و حمایت خیرین به اردوهای سیاحتی و زیارتی اعزام می شوند.

امان الله حسین پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تاکنون 236 نفر از ایتام با کمک های خیرین نیکوکار به اردوهای سیاحتی و زیارتی مشهد مقدس و دربند رازو جرگلان اعزام شده اند و 298 نفر دیگر نیز تا پایان تابستان به مکان های مختلف اعزام می شوند.

وی زمان اعزام این اردو ها را از اواخر خرداد لغایت اواخر مرداد ماه عنوان کرد و افزود: این اردوها به مقصد مشهد مقدس، نیشابور، آبشار راز و جرگلان و دربند مانه و سملقان است که ایتام در نوبت های مختلف به این اردوها اعزام می شوند.

حسین پور ادامه داد: خیرین برای این اردو اعتباری بالغ بر130 میلیون و 200 هزار ریال اختصاص داده اند که تا کنون با اعزام برخی از ایتام به اردو مبلغ 86 میلیون و 900 هزار ریال آن هزینه شده است.

وی تصریح کرد: اعتباری بالغ بر 43 میلیون و 300 هزار ریال نیز پس از اعزام مددجویان به اردو هزینه خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی هدف از این امر خداپسندانه را ایجاد روحیه شاد در بین ایتام عنوان کرد و افزود: تقویت روحیه همکاری در بین افراد، کاهش تبعات فردی، اجتماعی، اقتصادی و تعالی خانواده از دیگر اهداف اکرام ایتام است.

 

کد خبر 1361015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha