محمد حسن لطف الله در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود: در چنين شرايطي نهادهاي غير دولتي و بخش خصوصي مناسب ترين عوامل براي ظرفيت سازي و ارتقاء توان كشور مي توانند باشند تا در جهت تامين مسكن جوانان به عنوان ضروري ترين نياز اقدامات لازم صورت گيرد.
وي گفت : امروزه 50 درصد هزينه هاي زندگي تامين سر پناه است و اين در حالي است كه عدم توانايي جوانان در تامين اين هزينه سن ازدواج جوانان را افزايش داده لذا بايد زمينه هاي لازم جهت ازدواج جوانان فراهم شود.
وي تصريح كرد : با توجه به شاخص هاي نرخ بيكاري در ميان جوانان همواره قشرعظيمي از آنها با معضلات ناشي از از بي ثباتي شغلي ، ناپايداري درآمد و درآمد كم مواجه هستند لذا عملا اين عوامل جوانان را از دستيابي به مسكن محروم مي كند .
وي با بيان اينكه مسوولان دولتي به عنوان متوليان اصلي نقش بسزايي در تامين مسكن مناسب براي جوانان دارند خاطر نشان كرد: براي حل مشكل ازدواج در كشور بايد مسكن مورد نياز جوانان را تامين كنيم، و دولت مي تواند نقش بسزايي در اين امر داشته باشد .
مديرعامل مجمع خيرين مسكن ساز جوانان خاطر نشان كرد: با وجود اينكه دولت و وزارت مسكن در اين امر تلاش مي كنند اما بايد از توان جامعه خيرين و نهادها نيز در اين امر استفاده شود تا فكر اساسي در خصوص معضل مسكن جوانان صورت گيرد.
نظر شما