معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان البرز در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام خبر فوق افزود: این مبلغ در قالب پرداخت وجوهات امانی، پرداخت به ایتام، طرح احسان زائر، پرداخت زکات و وجوهات واریزی به صندوقهای صدقات به امداد اهدا شده است.
عبدالله طاهری با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی برای کمک به نیازمندان از آحاد مختلف مردم و مسئولان دعوت کرد تا با مشارکت خود از درد و رنج همنوعان نیازمند بکاهند.
وی عنوان کرد: صدقات در زمینه های فرهنگی، تحصیلی، درمانی، مسکن، جهیزیه نوعروسان ، تامین پوشاک محرومان کمک به در راه ماندگان و کمک هزینه معیشت هزینه می شود.
این مسئول اضافه کرد: هم اکنون یکی از مهمترین منابع تامین بودجه این اداره کل، صدقات، خیرات و انفاقات مردم نوعدوست و همیشه در صحنه استان البرز است.
طاهری یادآور شد: هر چه این کمکها گسترش بیشتری پیدا کند، ما قادر خواهیم بود خدمت بهتری به این ولینعمتان جامعه ارائه کنیم و از مشکلات آنها بکاهیم.
نظر شما