به گزارش خبرنگار مهر، مرحله جدید اردوی تیم ملی کشتی فرنگی به منظور شرکت در رقابتهای جهانی ترکیه و گزینشی المپیک لندن از روز شنبه در مجموعه انقلاب آغاز شد. بر این اساس محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی پس از دو روز حضور در مجموعه تصمیم گرفت تیم باردیگر به خانه کشتی باز گردد.
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفتگو با خبرنگار مهر در باره انتقال این اردو گفت: در یک برهه حساس قرار داریم نمی توانیم منتظر بمانیم تا امکانات فراهم شود به همین دلیل تصمیم گرفتیم به خانه کشتی باز گردیم.
وی خاطرنشان کرد: در سالن مجموعه انقلاب تنها دو تخته تشک پهن بود، از طرفی آب هتل آکادمی نیز به دلیل فنی روزی دو بار قطع بود و از طرفی پزشک و امکانات پزشکی نیز آماده نبود، به همین دلیل ترجیح دادیم به خانه کشتی بازگردیم تا روند برنامه های ما برای حضور در رقابتهای جهانی و گزینشی المپیک لندن دچار مشکل نشود.
نظر شما