به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفی نژاد ظهر دوشنبه در مراسم آئین کلنگ زنی فرهنگسرای بانوان توجه به امور بانوان را از اولویت های مهم دولت عدالت محور عنوان کرد و افزود: بحث فرهنگسراها بحث مهم در استان زنجان است .
وی با اشاره به اینکه کلنگ هفت فرهنگسرا را به صورت نمادین در استان تا قبل نیمه سالجاری خواهیم داشت، اظهار داشت: در 6 شهرستان کلنگ زنی فرهنگسرها در سطح استان با تعامل فرهنگ و ارشاد ، سازمان ملی جوانان و شهرداری خواهد بود در همین رستافرهنگسرای کوثر زنجان تجربه خوبی برای فرهنگسراهای دیگر است و تکلیف و ضوابط ها مشخص است.
استاندار زنجان گفت: هر اقدامی جهت تجهیز و تکمیل فرهنگسراها به عهده سازمان ارشاد است و اعمال مدیریت عمومی هم باید کارشناسی شده و با برنامه باشد لذا دو مرکز در زنجان و 6 فرهنگسرا در شهرستان در استان در حوزه مدیریتی ارشاد است .
رئوفی نژاد افزود: فرهنگسرای بانوان نقطه عطفی برای فعالیتهای فرهنگی بانوان است و لذا این فرهنگسرا امروز در بهترین جا یکی از محورهای فرهنگی و ورزشی مردم در مرکز استان محور گاوازنگ ایجاد می شود و تاثیرات فرهنگی خوبی را به دنبال خواهد داشت.
وی یادآور شد: ظرف مدت یک سال فرهنگسرای بانوان به بهره برداری می رسد و 50 درصد اعتبار استان و 50 درصد بر عهده وزارت متبوعه است.
نظر شما