پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ تیر ۱۳۹۰، ۲۲:۱۹

ادامه سرکوبگری آل خلیفه/

تلاش برای تغییربافت جمعیتی بحرین/ اعطای تابعیت به بیگانگان ادامه دارد

تلاش برای تغییربافت جمعیتی بحرین/ اعطای تابعیت به بیگانگان ادامه دارد

انقلابیون بحرین با اشاره به ادامه اقدامات رژیم آل خلیفه برای تغییر بافت جمعیتی این کشور از طریق اعطای تابعیت به بیگانگان، درباره پیامدهای خطرناک آن هشدار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "نبیل رجب" رئیس مرکز حقوق بشر بحرین با اشاره به شهادت یک زن و زخمی شدن دهها نفر دیگر در حملات نیروهای رژیم آل خلیفه به مردم در جزیره ستره اظهار داشت : مردم هنوز نمی توانند مجروحان را به بیمارستان منتقل کنند، زیرا بیمارستانها به پادگاه نظامی رژیم تبدیل شده است.
 
نبیل رجب هشدار داد: رژیم آل خلیفه در حال اخراج شیعیان از اداره ها است، و در مقابل برای تغییر بافت جمعیتی، به صدها بیگانه از کشورهای عربی و آسیایی تابعیت بحرینی می دهد.
 
وی افزود: آل خلیفه به خود این اختیار را داده است که بتواند بدون مراجعه به پارلمان، به هر کسی که بخواهد تابعیت بحرینی بدهد.
 
نبیل رجب درادامه گفتگو با العالم گفت : اعطای محرمانه تابعیت برای تغییر واقعیتها در بحرین، جنایتی است که باید هرچه سریعتر متوقف شود.
 
وی با اشاره به ادامه تظاهرات و فعالیتهای مسالمت آمیز مردم، تاکید کرد: این فعالیتها بیانگر آن است که مردم همچنان بر مطالبات خود پافشاری می کنند.
 
نبیل رجب خاطرنشان کرد: هدف از نمایشی که رژیم آل خلیفه تحت عنوان گفتگو به راه انداخته است، انحراف افکار عمومی داخلی و خارجی از حوادث این کشور است.
 
رئیس مرکز حقوق بشر بحرین تاکید کرد: رژیم حاکم در حال برگزاری گفتگوهای نمایشی و آزادی برخی بازداشت شدگان است تا نگاه افکارعمومی جهان را نسبت به اوضاع داخلی بحرین مثبت کند.
 
دانشکده پلی تکنیک بحرین 49 دانشجو را اخراج کرد

در ادامه اقدامات سرکوبگرانه رژیم بحرین، دانشکده پلی تکنیک این کشور طبق توصیه کمیته تحقیق که توسط نمایندگانی از وزارت آموزش و پرورش تشکیل شده است، 49 دانشجو را به علت مشارکت در رویدادهای اخیر این کشور اخراج کرد.
 
این دانشگاه همچنین تحصیل 14 دانشجو را به حالت تعلیق در آورد.
 
شماری از دانشجویان اخراج شده بحرینی تاکید کرده اند که حوادث فوریه گذشته پیش از گشوده شدن دانشکده پلی تکنیک بود، و این دانشکده به دلیل نگرانی مسئولان از تکرار حوادث دانشگاه بحرین، تا نیمه های مارس گذشته بسته بود. در آن هنگام نیز پادشاه دستور داد "ماجد النعیمی" وزیر آموزش و پرورش مسئولیت دانشکده پلی تکنیک را برعهده بگیرد.

شکنجه وحشیانه زندانیان مخالف

خبر دیگر اینکه، "آیات القرمزی "شاعر آزاد شده بحرینی در گفتگویی از جنایات هولناک در زندانهای رژیم آل خلیفه به ویژه شکنجه زندانیان پرده برداشته است.

این فعال سیاسی بحرینی فاش کرد که در زندانهای رژیم آل خلیفه تحت سخت ترین شکنجه ها قرار گرفته است.

وی سیاستهای رژیم بحرین به ویژه سرپوش گذاشتن بر تخلفات غیرانسانی علیه زندانیان را به شدت محکوم کرد و خواستار توقف آنها شد.
کد خبر 1361813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha