به گزارش خبرنگار مهر، رئیس هیئت کشتی استان کردستان شامگاه دوشنبه در مراسم آغاز به کار این دوره از رقابت ها در سالن آزادی سنندج اظهار داشت: این مسابقات با حضور تیم های استان البرز، کرمانشاه، خوزستان، لرستان و کردستان و با حضور نمایندگان فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.
کیومرث آیت پناه گفت: هیئت کشتی استان کردستان در جریان این مسابقات حرکت سازنده ای در راستای توسعه و پیشرفت کشتی استان کردستان و ترغیب جوانان به این رشته ورزش ملی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی و دانش افزایی برای مربیان استان کردستان زیر نظر مدرسان فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران و فیلا کرده است.
وی در رابطه با گرایش و تشویق جوانان استان کردستان به ورزش در راستای پیشگیری از ناهنجاری های جوانان در جامعه گفت: می توانیم با استفاده از الگو قرار دادن پهلوانان و قهرمانان رشته های مختلف ورزشی از جمله ورزش پهلوانی کشتی جوانان را از ناهنجاری های اجتماعی دور کنیم.
رئیس هیئت کشتی استان کردستان بیان کرد: ادارات و سازمان های دولتی، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و دیگر رسانه های جمعی هم می توانند در راستای رسیدن به نتایج بهتر در این حوزه سرمایه گذاری داشته باشند.
آیت پناه یادآور شد: با توجه به ضعف های استان کردستان در حوزه های مختلف به ویژه نبود سرمایه گذار بخش خصوصی انتظار می رود که دولت حمایت بیشتری از ورزش به عمل آورد.
نظر شما