به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه عرب آنلاین، "عبدالحفیظ غوقه" گفت : این انقلابیون لیبی هستند که جنگ را به پیش می برند و نیروهای ائتلاف بین المللی فقط پوشش هوایی را برای پیشرفت ما فراهم می کنند.
وی افزود: نیروهای وابسته به معمر قذافی دچار نوعی سردرگمی شده اند و ما عملیات خود را بدون هماهنگی نیروهای ائتلاف بین المللی به پیش می بریم.
سخنگوی شورای انتقالی لیبی گفت : انقلابیون هیچ گفتگویی را با قذافی نمی پذیرند و از اهداف انقلاب 17 فوریه عقب نشینی نمی کنند.
وی افزود: هدف قذافی از فرستادن هیئتهایی در روزهای گذشته به بسیاری از کشورها، مصون ماندن از پیگرد بین المللی است .
معاون شورای ملی انتقالی لیبی گفت: قذافی به شدت دچار ضعف شده است و تلاش می کند به هر طریقی خود را از مهلکه ای که گرفتار آن شده است، نجات دهد.
غوقه بیان کرد: شهر البریقه در کنترل انقلابیون است و تلاش نیروهای قذافی برای باز پس گیری این شهر موثر واقع نشده است و انقلابیون به پیشروی خود ادامه می دهند.
نظر شما