پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۴۲

روحانی : موسیقی فیلم بخشی از اجرای ارکسترهای بزرگ است

روحانی : موسیقی فیلم بخشی از اجرای ارکسترهای بزرگ است

کسانی که با اجرای موسیقی فیلم در ارکستر سمفونیک تهران مخالف هستند شاید این آگاهی را نداشته باشند که بخشی از رپرتوار ارکسترهای بزرگ دنیا به اجرای موسیقی متن فیلم های مشهور اختصاص دارد.

شهرداد روحانی رهبر مهمان ارکستر سمفونیک تهران که به تازگی اجرای تابستانه این ارکستر را رهبری کرده است در پاسخ به انتقاد برخی از اهالی موسیقی مبنی بر چرایی اجرا موسیقی فیلم در ارکستر سمفونیک تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت : به اعتقادمن کنسرت اخیر ارکستر سمفونیک تهران نخستین تجربه ای بود که این ارکستر با رپرتواری کامل در خصوص اجرای موسیقی فیلم به روی صحنه رفت ، در واقع این ارکستر نوعی دیگر از برنامه ها را که در دنیا بسیار مرسوم است اجرا کرد که هم تجربه خوبی برای نوازندگان ارکستر و هم برای مخاطبان به شمار می رفت؛ ولی متاسفانه برخی ها کیفیت اجرای خوب و همچنین میزان استقبال مخاطب را نادیده گرفتند و تنها براساس فرضیات خود اجرای قطعاتی از موسیقی فیلم توسط ارکستر سمفونیک تهران را غیرحرفه ای دانستند.

این رهبر مهمان در ادامه صحبت های خود افزود : اجرای موسیقی فیلم از جمله رپرتوارهای مهم ارکسترهای بزرگ است به عنوان نمونه ارکستر سمفونیک وین یک فصل از اجراهای خود را به موسیقی فیلم هایی که جان ویلیامز و برخی دیگر از آهنگسازان ساخته اند اختصاص می دهد و یا برخی از ارکسترهای آمریکا به اجراهایی از این دست اختصاص دارد بنابراین موسیقی فیلم هایی که در ارکستر تهران به اجرا درآمد با استاندارهای جهانی همخوانی داشت .

وی درادامه با اشاره به مجموع اجراهایی که در این کنسرت به روی صحنه رفت گفت : خوشبختانه از مجموع اجراهایی که طی شش شب هم در تالار وحدت و هم در برج میلاد برگزار شد رضایت کامل دارم چراکه هم ارکستر صدای خوبی داد و هم مخاطب ایرانی بیش از یک ساعت پای اجرای بی کلام ارکستر سمفونیک تهران نشست؛ این اتفاق مثبتی است که باید قدر آن را دانست نه اینکه با نقدهای غیر علمی تیشه به ریشه این ارکستر وارد کرد.

روحانی در پایان افزود: درحال حاضر برنامه ریزی خاصی برای اجراهای آینده ارکستر سمفونیک تهران نکرده ام و معلوم نیست که به عنوان رهبر مهمان در اجراهای بعدی حاضر باشم یا خیر.

کد خبر 1365725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha