به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی فرهادی در جمع هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در دفتر امام جمعه کرج افزود: خروجی دانشگاه آزاد کرج باید به سمت دکتر و فوق دکتری سوق داده شود.
وی ادامه داد: استان البرز با داشتن سرمایه های علمی و نخبه باید دانشجویان دو مقطع دکتری و فوق دکتری را پذیرا باشد.
فرهادی با اشاره به تحصیل نزدیک به 100 دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد کرج در سال جاری اظهار داشت: این دانشگاه از کیفیت مطلوبی برخوردار است و باید شرایط تحصیل دانشجویان در مقاطع تحصیلی عالی را نیز فراهم کند.
وی، ظرفیت واقعی دانشگاه آزاد کرج را در مقطع دکتری بیش از تعداد ثبت نام شده یاد کرد و از پذیرش دانشجو در دوره فوق دکتری در آینده ای نزدیک خبر داد.
استاندار البرز با بیان اینکه این دانشگاه به دلیل نداشتن بیمارستان نمی تواند در رشته های پزشکی دانشجو بپذیرد، اضافه کرد: در آینده نزدیک باید با دریافت مجوز ساخت یا خرید بیمارستان امکان تدریس رشته های پزشکی نیز فراهم شود.
نظر شما