پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۰۲

مهمانپرست مطرح کرد:

ایران از دستگیری گوران حاجیچ استقبال می کند

ایران از دستگیری گوران حاجیچ استقبال می کند

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبر دستگیری گوران حاجیچ آخرین متهم تحت تعقیب دادگاه بین المللی لاهه ( ویژه یوگسلاوی سابق) اظهار داشت: ایران اقدام اخیر دولت صربستان در دستگیری گوران حاجیچ متهم به کشتار و آوارگی صدها غیر نظامی ، طی سالهای 1991 تا 1993 جنگ بالکان ، را حرکتی مثبت دانسته و از آن استقبال می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبر دستگیری گوران حاجیچ آخرین متهم تحت تعقیب دادگاه بین المللی لاهه ( ویژه یوگسلاوی سابق) اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران اقدام اخیر دولت صربستان در دستگیری گوران حاجیچ متهم به کشتار و آوارگی صدها غیر نظامی ، طی سالهای 1991 تا 1993 جنگ بالکان ، را حرکتی مثبت دانسته و از آن استقبال می کند.

وی  افزود: جمهوری اسلامی ایران همچنین بر این باور است که تلاش های در حال انجام برای روشن شدن ابعاد پنهان بحران های این منطقه ، راه را برای اجرای عدالت تحقق اصل همزیستی مسالمت آمیز و درنتیجه صلح و ثبات پایدار هموار می سازد.

لازم به ذکر است گوران حاجیچ متهم به کشتار و آوارگی هزاران نفر از شهروندان کروات ساکن در مناطق کرواسی معروف به قتل های ووکووار می باشد.

وی همچنین آخرین فراری باقی مانده ، پس از دستگیری راتکو ملادیچ متهم به نسل کشی مسلمانان بوسنی است.
 

کد خبر 1366322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha