پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۲۷

بسیج دانشجویی:

ترور نشان‌دهنده اوج حماقت و استیصال دشمنان است

ترور نشان‌دهنده اوج حماقت و استیصال دشمنان است

بسیج دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور با صدور بیانیه ای مشترک در خصوص ترور یک نخبه علمی کشور تاکید کردند: ملت سرافراز ایران نه تنها با ترور دانشمندان از صحنه خارج نمی‌شود بلکه هر روز در اثر این دشمنی‌ها، مقاوم‌تر و در برابر استکبار و دنباله‌های حقیر آن سرسخت‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور در محکومیت ترور دانشجوی دانشگاه خواجه نصیر بیانیه ای صادر کردند که متن کامل آن به شرح ذیل است:

تروریسم ، زاده خوی وحشیگری افراد، گروهها و سازمانها و برخی رژیم هایی است که منطق شان زور است و راه رسیدن به اهدافشان را در ریختن خون انسانها و ایجاد رعب و وحشت میدانند. ترور در هر شکل و نوعی، با هر هدف و یا قصدی که باشد نافی حق آزادی و حیات انسانی است و بی شک محکوم است.

سکوت مجامع جهانی در برابر ترورهای هدفمندی که توسط رژیم صهیونیستی و با اعلام قبلی مبنی بر قصد ترور افراد  صورت می گیرد عاملی مهم در گسترش تروریسم بین المللی است و عجیب آنکه در کمال ناباوری می بینیم.ترورهای صورت گرفته توسط این رژیم ، از سوی دولتهای غربی امری لازم برای ثبات و امنیت اسرائیل معرفی می شود.

حال بعد از اساتید شهیدمان محمدی و شهریاری این بار قرعه‌ شهادت در راه علم و دانش و تکامل ایران اسلامی، در سال جهاد اقتصادی به نام داریوش رضایی‌نژاد دانشجوی دانشگاه خواجه نصیر رقم خورد. باز هم دانشمندی در خط اصیل آرمانهای انقلاب و امام و رهبری هدف گلوله حسادت و کینه توزی دشمنان مردم ایران اسلامی قرار گرفت.

دشمنان قسم خورده انقلاب، در اوج حماقت بر این باورند که با به شهادت رساندن دانشمندان، در پویش این مسیر علمی خللی ایجاد خواهد شد. اما آنها از درک این موضوع عاجزند که دسترسی به علوم پیشرفته زمانه ریشه در قلبهای پاک دارد که هرگز نابود شدنی نیست چرا که با ایمان جوانان در هم آمیخته شده است.

دشمنان ما باید بدانند که ملت سرافراز ایران نه تنها این‌گونه اعمال مذبوحانه از صحنه خارج نمی‌شود بلکه هر روز در اثر این دشمنی‌ها، مقاوم‌تر و در برابر استکبار و دنباله‌های حقیر آن سرسخت‌تر می‌شود و این اقدامات ذلت‌بار را نشان‌دهنده اوج حماقت و استیصال دشمنان این مرز و بوم می‌داند.

ما دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور ضمن اعلام انزجار و محکوم نمودن عوامل این ترور ناجوانمردانه با قاطعیت تمام به دشمنان از پیش شکست‌خورده این نظام اعلام می‌داریم که راه استاد عزیزمان را جهادگونه در جهت خدمت به مردم و آرمانهای بلندشان ادامه خواهیم داد.

در پایان از مراجع امنیتی و انتظامی خواستاریم بطور جد موضوع را پیگیری و نتیجه را در اسرع وقت به عموم مردم شهیدپرور ایران اسلامی اعلام دارند.

کد خبر 1366402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha