صفرعلی براتلو در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ورزش از جمله مسائل مهمی است که در جامعه همواره مورد تأکید واقع بوده زیرا سلامت جامعه در گرو آن است.
وی اظهار داشت: از بهترین برنامه هایی که می توان برای جوانان ترتیب داد، بحث ورزش و توسعه آن است که باید مسئولان این امر برنامه ریزی های صحیح را در دستور کار خود قرار دهند.
ورزش به طور مستقیم در سلامت فردی و اجتماعی و در فرهنگ نقش دارد
این مسئول ادامه داد: ورزش به طور مستقیم در سلامت فردی و اجتماعی و در فرهنگ نقش دارد و اگر اوقات فراغت جوانان با ورزش پر شود، شاهد معضلاتی از جمله استعمال موادمخدر و منکرات اجتماعی نخواهیم بود.
وی به فواید دیگر ورزش اشاره کرد و گفت: ورزش علاوه بر این سبب می شود جوان به بیماری نیز مبتلا نشود و سلامتی خود را حفظ کند، به سلامت جامعه نیز کمک می کند.
براتلو افزود: جوانان این مرز و بوم به خصوص استان تهران، پر استعداد و علاقمند و انگیزه دار هستند و اختصاص فضاهای مناسب و درست برای آنان، ظهور استعدادهایشان را در پی خواهد داشت.
وی بیان کرد: ایجاد فضاهای ورزشی مناسب مانند مجموعه ورزشی تختی تهران باعث ایجاد نشاط و شادابی در سطح شهر خواهد شد.
معاون سیاسی استاندار تهران افزود: با توجه به رویکرد دولت در توجه به امر ورزش، 15 درصد بودجه عمرانی استانداری در سال 90 به ورزش اختصاص دارد.
وی یادآور شد: این بودجه برای توسعه سرانه و فضاهای ورزشی است و استفاده بهینه آن در اولویت برنامه های استانداری است.
نظر شما