به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "مصطفی عبدالجلیل" رئیس شورای انتقالی لیبی از کشته شدن سرلشکر "عبدالفتاح یونس" بالاترین مقام نظامی انقلابیون این کشور خبر داد.
بر این اساس وی ساعاتی پس از بازداشتش توسط انقلابیون کشته شده است.عبدالجلیل از ارائه اطلاعات بیشتر در این زمینه خودداری کرد. پیش از این سخنگوی انقلابیون اعلام کرده بود عبدالفتاح یونس تحت مراقبت بوده و به منظور بازجویی به یک پایگاه در بنغازی منتقل شده است.
این در حالی است که وجود گزارشهایی مبنی بر احتمال ارتباط رئیس ستاد مشترک انقلابیون با رژیم قذافی از طریق اعضای خانواده اش، گمانه زنی ها در مورد کشته شدن وی بدست انقلابیون را تقویت می کند.
گفتنی است یونس پیشتر از نزدیکان معمر قذافی و وزیر کشور رژیم وی بود که پس از آغاز درگیری انقلابیون با دیکتاتور لیبی به آنها پیوست.
نظر شما