پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۲۹

یادگاری خبر داد:

تدوین سند راهبردی فرهنگی در جهاد دانشگاهی/ ایجاد ارتباط با حوزه علمیه

تدوین سند راهبردی فرهنگی در جهاد دانشگاهی/ ایجاد ارتباط با حوزه علمیه

رئیس جهاد دانشگاهی از تدوین سند راهبردی فعالیتهای فرهنگی این جهاد خبر داد و گفت: سند راهبردی فعالیتهای فرهنگی جهاد دانشگاهی تدوین شد، همچنین در نظر داریم در حوزه معاونت فرهنگی ارتباط صمیمانه ای با حوزه علمیه و روحانیت برقرار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین یادگاری امروز یکشنبه در نشست خبری سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در بدو تاسیس جهاد دانشگاهی، ماموریت پیگیری انقلاب فرهنگی دانشگاهها را بر عهده این جهاد گذاشت و در سالهای بعد از تاسیس آن، مسئولیت های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی و همچنین پیگیری مسائل اشتغال دانش آموختگان آموزش عالی کشور را بر دوش جهاد دانشگاهی قرار داد.

وی افزود: یکی از تاکیدات ما در حوزه معاونت فرهنگی، تدوین سند راهبردی فعالیتهای فرهنگی جهاد دانشگاهی است و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی براساس این سند در دانشگاههای کشور و با همکاری دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این سند را پیگیری می کند.

به گفته رئیس جهاد دانشگاهی، ارتباط صمیمانه با حوزه علمیه و روحانیت از دیگر اموری است که در جهاد دانشگاهی دنبال می شود.

کد خبر 1371742

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha