پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ مرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۲۱

برای شرکت در اجلاس فلسطین؛

رئیس مجلس کوبا به تهران می آید

رئیس مجلس کوبا به تهران می آید

ریکاردو آلارکون کسادا رئیس مجلس خلق کوبا ضمن حمایت و تقدیر از مواضع انقلابی جمهوری اسلامی ایران بر اتحاد و گسترش همکاری ها با این کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در هاوانا با ریکاردو آلارکون کسادا رئیس مجلس ملی خلق کوبا دیدار و دعوتنامه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، برای شرکت در پنجمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین را تسلیم وی کرد.

سبحانی نیا ضمن حمایت همه جانبه از کوبا و تاکید بر ضرورت گسترش همکاری ها، با اشاره به مقاومت 50 ساله دولت و مردم کوبا در مقابل امپریالیسم آمریکا تحت رهبری های انقلابی فیدل و رائول کاسترو این کشور را نماد مقاومت در آمریکای لاتین و جمهوری اسلامی ایران را پس از سی و دو سال مبارزه و پایداری، نماد مقاومت و مبارزه درقاره آسیا نامید و خواهان اتحاد و ادامه مقاومت دو ملت انقلابی در مقابل زیاده گویی ها و زیاده خواهی های آمریکا شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ایران با تاکید بر مظلومیت ملت فلسطین طی 60 سال اخیر اظهار امیدواری کرد تا هیئت کوبایی همراه با نمایندگان دیگر کشورهای حق طلب و آزادی خواه جهان با حضور فعال خود یک بار دیگر هم چون گذشته از مواضع انقلابی و حق طلبانه مردم فلسطین حمایت و دفاع کند.

ریکاردو آلارکون کسادا رئیس مجلس خلق کوبا ضمن تشکر از این دعوت اظهار داشت: این جانب در اولین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین که در تهران برگزار شد شرکت کردم. ضمن حمایت از اقدام حق طلبانه جمهوری اسلامی ایران به خاطر برگزاری این کنفرانس، این بار هم به صورت چشمگیر در آن شرکت خواهم کرد و از مواضع حق طلبانه ملت فلسطین هم چون گذشته دفاع خواهیم کرد.

وی ضمن تایید ضرورت توسعه و تقویت همکاری ها میان دو کشور ابراز امیدواری کرد در سفر به ایران همکاری های دو جانبه میان مجالس دو کشور در تمام زمینه های مورد علاقه توسعه و تعمیق یابد.

وی مواضع انقلابی جمهوری اسلامی ایران را ستود و اظهار امیدواری کرد که روابط و همکاری های دو کشور در تمام زمینه ها گسترش و تعمیق یابد.

کد خبر 1372806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha