به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضا پاک فطرت در جریان نشست کارکنان معاونت فنی و عمرانی با شهردار شیراز پیرامون روند اجرای پروژه های عمرانی شیراز و مشکلات مربوط به آن، توضیح داد: پس از آغاز عملیات اجرایی اگر مدت زمان اجرای پروژه به خاطر مشکلاتی مانند موضوع معارضات و... طولانی شود شهروندان اعلام نارضایتی خواهند کرد.
وی در ادامه به الزام نصب تابلو روز شمار در پروژه ها اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین اثرات مثبت نصب تابلو های روزشمار الزام پیمانکاران و مشاوران به انجام کار در تاریخهای تعهد شده است و اثر مثبت دیگر آن اطلاع شهروندان از مدت زمان اجرای پروژه و در نهایت افزایش میزان رضایت خواهد بود.
شهردار شیراز همچنین به انتخاب مشاوران و پیمانکاران اشاره کرد و گفت: در انتخاب مشاوران و پیمانکاران از کسانی استفاده شود که توان تخصصی و مالی لازم را برای انجام پروژه ها داشته باشند زیرا صرفه و صلاح شهر در این است که یک پروژه نه ارزان تر بلکه در مدت زمان کمتر و با کیفیت بالاتر ساخته شود.
وی با اشاره به انجام پروژه های بزرگ توسط معاونت فنی و پروژه های کوچکتر توسط مناطق شهرداری، اظهار داشت: هیچ مشکلی نیست که با توجه به توان و تخصص بالای کارشناسان معاونت فنی و عمرانی نتوان حل کرد و به طورقطع موانع موجود از طریق شناسایی مشکلات و ارائه راه حل های مناسب رفع می شود.
علی زحمتکش رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در ادامه نشست ضمن استقبال از جلسات هم اندیشی شهردار بر انجام کار مضاعف خارج از سیستم ساعات اداری تاکید کرد و گفت: برای اتمام پروژه ها لازم است نیروها و پیمانکاران تنها به هشت ساعت کار در روز بسنده نکنند.
وی نیز در ادامه ضمن تائید صحبت شهردار در خصوص نحوه اجرای پروژه ها و رفع تمامی مشکلات قبل از کلنگزنی اظهار داشت: شورا و شهرداری در قالب یک خانواده باید بتوانند بهترین خدمات را به شهروندان ارائه دهند.
در این جلسه همچنین خیر اندیش معاون فنی و عمرانی در خصوص عملکرد این حوزه به ایراد سخن پرداخت و گفت: یکی از بزرگترین مشکلات برای انجام پروژه های شهر شیراز بحث تملک، اعتبارات و عدم هماهنگی دستگاه های خدماترسان جهت جابجایی تاسیسات است که گاه یک پروژه را تا ماهها راکد نگه داشته و موجبات نارضایتی را هم برای شهرداری و هم شهروندان ایجاد می کند.
نظر شما