پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۲۲

صبح امروز با حضور صلاحی؛

19 نسخه قرآن نفیس در کتابخانه ملی به نمایش در آمد

19 نسخه قرآن نفیس در کتابخانه ملی به نمایش در آمد

نمایشگاهی از 19 قرآن نفیس و نسخه‌های نادر از نهج‌البلاغه صبح امروز با حضور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در محل این سازمان برپا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، نمایشگاه قرآن‌های خطی و منتخب از مجموعه‌های فراهم‌آوری شده توسط اداره کل کتاب‌های خطی و نادر سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران صبح امروز سه شنبه 11 مرداد در محل این سازمان  برپا شد.

به گفته صلاحی در این نمایشگاه همچنین 3 نسخه نادر و نفیس از نهج البلاغه مربوط به قرون ششم تا نهم هجری در نمایشگاه مذکور به معرض دید عموم گذاشته شده است که یکی از این نسخ منصوب به ابن ابی‌الحدید است.

اسحاق صلاحی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در مراسم گشایش این نمایشگاه گفت: از رمضان سال گذشته تا رمضان امسال 2 هزار و 667 نسخه خطی به کتابخانه ملی هدیه و یا خریداری شد که از این میان 54 جلد کلام الله مجید بود که از بین آنها 19 جلد به دلیل دارا بودن ابداعات و تجلیات هنری اعم ازصفحه آرایی و کتاب آرایی در نمایشگاه به معرض دید عموم گذاشته شده است.

صلاحی همچنین از نمایش صفحه‌ای قرآن مجید (آیات 62 تا 64 سوره نور) منصوب به خط امام رضا (ع) خبر داد و گفت: این نسخه که مربوط به سده دوم و سوم هجری است به تایید آیت الله میلانی رسیده است.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی همچنین گفت: قرآن دیگری در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده که کتابت آن توسط میرزا محمدعلی اصفهانی انجام شده و توسط خاندان علی اکبر مرتضوی در سال 89 به کتابخانه ملی هدیه شده است.

وی همچنین از یکی از اعضای این خاندان به دلیل اهدای نسخه خطی مذکور با اهداء لوح سپاسی تقدیر کرد.

صلاحی همچنین به کسانی که نسخه‌های نادر در اختیار دارند، تاکید کرد: آنها را به کتابخانه ملی هدیه کنند یا اجازه دهند در این مرکز مورد مرمت و نگهداری قرار گیرد و در غیر این صورت کتابخانه ملی حاضر است آن را با قیمت توافقی از دارندگان نسخ خریداری کند.

رئیس کتابخانه ملی در پایان سخنانش با اشاره به اعجاز قرآن گفت: دشمنان قسم خورده اسلام همه راه ها را برای ضربه زدن به این دین مبین رفته اند، اما با وجود تمام دانشمندان و مزدوران بی‌جیره و مواجبشان نتوانسته اند سوره‌ای مانند یکی از سوره‌های قرآن خلق کنند و می‌خواهند با آتش زدن قرآن کریم دشمنی‌شان را نشان دهند.

کد خبر 1373572

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha