پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۳۴

محمد رئوفی نژاد:

960 پروژه عمرانی در روستاهای استان زنجان فعال است

زنجان - خبرگزاری مهر: استاندار زنجان با تاکید بر لزوم توسعه عمران روستایی در استان زنجان گفت: در حال حاضر در 960 روستای موجود در استان پروژه‌های کوچک و بزرگ در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفی‌نژاد ظهر سه شنبه در جلسه ستاد عمران ‌روستایی و مهاجرت ‌معکوس با اشاره به اینکه همه پروژه‌ها در همه ابعاد نیاز به نظارت مالی، کاری و مدیریتی دارد، ادامه داد: در برخی مواقع نیز می‌توان از شبکه‌های فعال در روستاها مانند دهیاری و شورای روستا به منظور انجام پروژه‌های عمرانی استفاده کرد.

استاندار زنجان گفت: در راستای عمران روستایی، مسئولان باید کنترل و نظارت را در همه پروژه‌های عمرانی مدنظر داشته باشند.

رئوفی‌نژاد افزود: با توجه به منطبق بودن وظایف ستاد عمران‌روستایی و ستاد مهاجرت‌معکوس، از این پس این دو ستاد به صورت تلفیقی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالیت در هر حوزه‌ای در روستا منجر به عمران و آبادانی آن منطقه و در نهایت منجر به مهاجرت‌معکوس خواهد شد، افزود: اگر فضای روستا مهیا باشد مهاجرت‌معکوس، اولین بازخوردی است که اتفاق خواهد افتاد.

رئوفی نژاد با تأکید بر اینکه در راستای عمران و آبادانی روستاها باید بین مسئولان تعامل و همکاری عمیقی وجود داشته باشد، تصریح کرد: برای پروژه‌هایی که در اولویت قرار دارند، تأمین مالی صورت گرفته و حتی در سایر پروژه‌ها نیز اعتبارات لازم از منابع مالی دستگاه‌ها مصوب و مشخص شده است و مشکلی در این رابطه وجود ندارد.

کد خبر 1373799

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha