به گزارش خبرگزاري مهر ؛ حميدرضا آصفي افزود: قطعا راي ملت عراق تعيين كننده سرنوشت مردم اين كشور خواهد بود.
وي تصريح كرد:متاسفانه جرياناتي در عراق به دنبال خدشه وارد نمودن بر روند انتخابات اين كشور و ايجاد نگراني نزد افكار عمومي است و ما انتظار داريم كه غازي الياور حساسيت شرايط موجود را مد نظر قرار داده و از تكرار اين قبيل اظهارات اجتناب ورزند.
سخنگوي وزارت امور خارجه همچنين اظهارات پادشاه اردن را توهين به مردم عراق و ناآگاهي از شرايط حاكم بر اين كشوردانست و گفت : مردم عراق كه سابقه درخشاني در مبارزه با استعمار و اشغال دارند، نشان دادهاند كه سلطه بيگانگان را برنميتابند و اين همان چيزي است كه جمهوري اسلامي ايران از ابتدا بر آن تاكيد داشته و سعادت مردم عراق را در استقلال اين كشور و دخالت نكردن ديگران ميداند.
واكنش وزارت امور خارجه به ادعاهاي مقامات عراق و اردن :
آصفي :اظهارات پادشاه اردن توهين به مردم عراق و ناشي از ناآگاهي از شرايط حاكم بر اين كشور است // غازي الياور از تكرار اين قبيل اظهارات اجتناب كند
حميدرضا آصفي، سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان اظهارات رييس جمهور موقت عراق مبني بر اتهام دخالت ايران در امور اين كشور را موجب تاسف دانست و گفت: مقامات عراق به خوبي واقفند كه جمهوري اسلامي ايران همواره بر حق تعيين سرنوشت مردم عراق به دست خودشان تاكيد نموده و آن را گامي موثر براي برقراري ثبات و آرامش در عراق و منطقه ميداند.
کد خبر 137389
نظر شما